a jak ....tylko ty napisz michu
Printable View
a jak ....tylko ty napisz michu
Urwanie głowy, posypało się parę technicznych spraw w domu, zakupy, choinka a za chwilę wyjazd do Cioci Eli na herbatkę z mlekiem....... Do wigilii mnie nie ma ;)
spotkamy sie 30 ale poczekajcie z konkretami vice jest zajety :girl_wacko:a buszmeno i impuls wam pasi 30
Załącznik 42431Załącznik 42432
i tak oto prezes chyba cie nie minie ...a ty michu[jeśli moge tak napisać] ..razem zemną na jednych sankach z ciepłą cherbatką + dodatek ....co wy nato
to nadole to dodatek ....jak nie sanki to ????????
chętnie borsuk
Mi raczej powinno pasowac na chwile obecna.
oczywiscie szlachta jak buszmeno sie nie odezwie!! chyba do raportu stanie!
wiecie ....już nie jestem sam w okolicy na ramkach alfaholików
Chcialbym zlozyc wam zyczenia zdrowych i spokojnych swiat pociechy z zon i uciechy z dzieci,tanich czesci :) najwiecej narazie karol potrzebuje :).
zyczy prezes z rodzinna
i ja się dołączam z żoną i mają do życzeń i do zobaczenia 30 grudnia!! . gosia mówiła że co to za ekipa co nie może się spotkać 30 na życzenia noworoczne. ja placek przytargam a wy załatwcię kawę stoliki krzesła jakiś baldzchom dla mnie i grzejnik oraz oczywiście berło i koronę bo od nowego roku prezes się ponoć zmienia. obecny ma ponoć kontakty w mediach ale to za mało:-P
No to ja z rodzina bedziemy nastepni z zyczeniami swiatecznymi (na noworoczne przyjdzie czas jeszcze)...A wiec wszystkim milosnika Włoszczyzny ich dziecia i oczywiscie tych madrzejszym polowka zyczymy z zona i Emilka szczescia, spelnienia zyczen i marzem i wesolych swiat oraz wszystkiego czego kazdy i kazda z was sobie wymarzy...WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO i do zobaczenia 30 grudnia (mam taka nadzieje)
No a sobie tak jak Tomasz wspomnial tanich czesci hehe :)
wszystkim Alfaholikom z naszego Teamu życzymy spokojnych Świąt, wiatru we włosach, niezawodności aut, pustych fotoradarów{to dla Ciebie Tomasz} gumowych drzew i do Siego Roku
Ostatnio jak sie przeprowadzalem prezes na mnie nakrzyczal ze nie poprosilem o pomoc wiec teraz ... Bardzo prosze o mala pomoc ... czy 28 mialby ktos troszke czasu i pomogl mi przewiesc kilka rzeczy??nie ma duzo i duzo noszenia tez nie bedzie ale pomoc bardzo by mi sie przydala... jesli nikt nie bedzie mogl w tym czasie mi pomoc to jak najbardziej to zrozumie...
ja oprocz tego ze ma urodziny i do 17 jestem w pracy a o 18 ide do dentysty :) to moge
spoko oki :)
koledzy co z piątkiem?? jak tak to napisze wątek na fbk może ktoś wpadnie
ja jestem za :)
---------- Post added at 20:18 ---------- Previous post was at 12:16 ----------
wszyscy sa tak objedzeni ze nie maja sily nic napisac :)
piatek spotkamy sie na lotnisku ale najpierw o ktorej pasuje wszystkim? ja jestem do 17 w robocie najwyzej pozniej dojade
mozemy na 18
moze wczesniej juz zaczac ja dojade karol grzechu i dawid o ktorej wam pasuje ? ja jutro do wszystkich zadzwonie i dam znac
ja mam piatek wolny no chyba ze nie uda mi sie przeprowadzic w jeden dzien wiec kazda godzina jest spoko
może i ja zawitam z nowym kolegą...tylko na która
ja myslalem ze masz zone :)
---------- Post added at 16:34 ---------- Previous post was at 16:31 ----------
propozycja moja jest tak spotkamy sie o 17 na lotnisku wszystkim pasuja oczywiscie jak na nasz tem 15 poslizgu ,to dla slavola :) .pozniej przejedziemy do hadesu na kawke nie wiem czy pozwola nam wniesc placek:) . gadalem ze wszystkimi wszystkim pasuje. do zobaczyska 30.12. o godzinie 17 . ja moge sie spoznic
kurna placek to zeżremy na lotnisku jak postawimy wokoło auta i poświecimy to jasno będzie. kawe w termosach przywiezc ze sobą!
ha ha ha...kulig odwołany to i żarty sie czymają ....specjalnie na lotnisko sanki wezmę....a kolega jest od nas z forum
sory chłopaki ale urwanie głowy praca święta kac masakra ale już po mału dochodzę do siebie oczywiście w piątek jestem
prezes nie burcz tyle bo cie zmienimy!!!
Radziu ciekawe co prezes przywiezie na lotnisko ???
mam cos zabrać???
ja już uszykowany na wyjazd do was ,,,ale czekam na decyzje Celiny ,do której pracuje....mam dodatek do herbaty,,,,pozdrawiam
a i Michu weznę coś dla ciebie
Będę również, postaram się przed 17-tą ;)
ty nie podskakuj do wladzy i nic nie przywozcie pojedziemy na kawe! a co ja przywioze ? moja skromna osobe :)
---------- Post added at 16:47 ---------- Previous post was at 16:37 ----------
http://www.forum.alfaholicy.org/konk..._grudzien.html glosowac na vice bo jutro pozabijam :)
z uwagi na to że ja je zrobiłem to zagłosowałem:-) pozdro i do jutra będę o 17 borsuk jak zabierzesz prąd to i tak nie załaduje bo będę sam
chyba że dokończymy impreze u ciebie w domu
nie a jest tam twoje cudo...a sanki i tak wezmę ze sobą nie minie cie prezes ten zaszczyt pokazania siły w homoncie
---------- Post added at 09:13 ---------- Previous post was at 09:08 ----------
chyba wolne mam i coś trzeba robić aby pamiętano o człowieku...potem jak wyjadę to znowu porażki będą
Głos oddany oczywiście ;p o 17 się ma rozumieć będę
głos oddany bede z małym poślizgiem bo żonke przetrzymuja w pracy a naszej pociechy samej nie zostawie
kto pospawa tłumi w alfie .....stoi w gorzowie
impuls popatrz sobie :-)
http://www.joemonster.org/filmy/3593...zne_wyscigi_GP
a tu masz coś jeszcze
http://www.joemonster.org/filmy/1677...ru_czesc_druga
Dzięki Michu :) Popisy Blocka są mi już dobrze znane, ale te wyścigi na tej wyspie.... mocne.. :)
wszystkim znanym mi Alfaholikom zycze by nowy rok spelnil ich oczekiwania po kazdym wzgledem :) sama jak co roku mam milion pińcet postanowien noworocznych i szczerze powiedziawszy jestem ciekawa co z tego wyjdzie bo wyjatkowo jestem zdeterminowana ;)
Chlopaki, mam nadzieje ze michu dowiozl ciastka karmelowe na wczorajsze spotkanie a nie zjadl ich po drodze ha ha ha
prosba , dziewczyny od slavola, karsta i ktora tam jeszcze ma/brala moj numer tel kom, napiszcie mi sms, bo ja nie mam Waszych numerow a w koncu sobie wpisze :)
milego dnia , zaraz slonce wstaje , jak to mowi moja corcia "łejki, łejki" :)