PANY!!! Robimy coś?? Pić mi się chce a w nowym roku jeszcze nie było spota!!
Printable View
PANY!!! Robimy coś?? Pić mi się chce a w nowym roku jeszcze nie było spota!!
ja za spotem jak najbardziej, ale ja w styczniu niepije, takie małe postanowienie noworoczne ;)
Stypa chyba zrobimy spota u mnie co wy na to (noga w gipsie ;/) tak mi sie zaczal nowy rok :( i kolo 3 miechy w plecy.. sam gips obilo mi sie ze mam miec 6tyg..
mi pasuje sobota, można coś zorganizować :)
Jestem za :)
Załącznik 82217
Alfaholicy Konin! Zapraszam Was na Ostatkowy BALKARNAWAŁOWY!! dawno nic nie organizowaliśmy więc warto się spotkać w miłym towarzystwie przy dobrej muzyce, jedzonku i flaszeczce :) poniżej pełne info, zapisy kierować do mnie:)
Tweety cos Ci organizacja tego spota kiepsko idzie.
Jak sie ludzie zapatrujecie na propozycje Pirata, jak by byli chetni to moze i my sie wybierzemy :cool:
No widzę, że nikomu się zbytnio nie chce, chyba trza będzie spontana zrobić na stacji:)
spontan może być ale moja propozycja jak najbardziej aktualna i wtedy pokażemy milordy jak się bawimy. Będe dzwonił to się zgadamy :)
Ja mogę w poniedziałek w godzinach około wieczornych gdzieś na orlenie w Golinie ;)
To ustalmy tą sobotę o godzinie 19.00 w Kleczewiance.
Lista:
1. Xofer + Klaudyna
Lista:
1. Xofer + Klaudyna
2. Yago_
Lista:
1. Xofer + Klaudyna
2. Yago_
3. wonski
1. Xofer + Klaudyna
2. Yago_
3. wonski
4. Tweety
Cosik mało nas bydzie ale mam nadzieje ze upojnie:P
Upojnie było, a teraz ktoś chce oscypka ? do Zakopca jadę ;)
Jak tam Pany i Panie?? widze niezła ekipa wyjazdowa się szykuje na Pomorski Zlot w tym roku, taka jak za starych dobrych czasów, nawet Stereo jedzie :P Yago a Ciebie nie widze na liście jeszcze??? Wonski już widze domki poogarniał itp :) Xofer i Klaudynka a Wy?? może ktoś jeszcze dołączy z Koniniaków mniej udzielających się na forum... Podajcie propozycje spota, Xofer pisał że jego spot urodzinowy ma być 16 lutego... proponuje sztywny termin 15 luty bo sobota zajęta :/
Może ma ktoś ochotę zrobić sobie w poniedziałek mały przedstart przed imprezą Xofera ?
Pirat ja bym proponował zostać przy sobocie bo w piątek to ja się nie ogarnę ze wszystkim. Wonski gdzie i o której ?
ja jutro odpadam, a co do soboty to coś wiecej wiadomo??
Sobota, proponuje 18 w Żywcu ( MegaWat) na kolejowej - obecność obowiązkowa :)
1. Xofer
2. Łukasz F.
3. Justyna K.
4. Patrycja C.
5...
1. Xofer
2. Łukasz F.
3. Justyna K.
4. Patrycja C.
5. Stereo
6.Gechu
1. Xofer 2. Łukasz F. 3. Justyna K. 4. Patrycja C. 5. Stereo 6.Gechu7. wonski 40/60 % , qrwa jakoś chujowo ta lista wyszła
ja tez bede
To na 18 ?
i jak wszyscy cali i zdrowi po spocie??
mimo ze było nas niewielu to i tak było za#$@cie :cool:
Z psychologicznego punktu widzenia uważam, iż było ZACNIE :) hehe
Zielono było qrwa, zielono, chmiel i te sprawy ;)
mam plan odnośnie zlotu
może zrobimy sobie jakieś koszulki i flagi na szybe??
mam kogoś kto może ogarnąć takie tematy
co wy na to??
Jestem "za" , tylko co masz na myśli pisząc o koszulkach ? Masz jakiś konkretny pomysł ?
ja też jestem jak najbardziej za :) właśnie takie koszulki na Ogólnopolskim Zlocie mieli ziomeczki z Podlasia i świetnie to wyglądało jak tak razem chodzili i panoramixa sobie mieszali :) Najlepsze byłyby koszulki polo czerwone lub białe z tyłu z nazwą Konin Alfa lub coś takiego, a z przodu logo i nick z forum lub imie :) Yago pomysl pomyśl bo na pewno byliby chętni :)
Tu macie przód i tył z Podlasia. Załącznik 86486Załącznik 86487
Czyli jak, karki z Konina ? KARK - Klub Alfa Romeo Konin ?