Nie interia, w tzw.Świcie i czasem parkuję z tyłu jak z boku nie ma miejsca, bo z przodu taki krawężnik, że tylko niwa da radę.
Printable View
Nie interia, w tzw.Świcie i czasem parkuję z tyłu jak z boku nie ma miejsca, bo z przodu taki krawężnik, że tylko niwa da radę.
Mnie osobiście białe nie interesują, ale jakby były białe to bardzo chętnie (no skoro jest wybór to czemu nie pogrymasić) ze dwie zapodam.
do wyboru jest biała, jeszcze możesz wybrać białą i jeszcze będą w białym kolorze :P
i wszystko jasne :D:D:D to muszę sie powaznie zastanowic ktora biała wybrac :D:D
Witam.
Po pierwsze dziekuje za spocik bylo bardzo wesolo i jak zwykle dobre towarzystwo :)
Co do policji to ja mialem swoja droge do domku i nie lubie jak mi zmienia droge jeszcze pan w mundurku, bo ja bym sie przecisnal pomiedzy tymi tirami i bylo by git :P
nakeljki ja jestem chetny ;) ja bym prosil tak z 5 lub wiecej poniewaz kiedy zmieni sie autko to przydalo by sie miec w zapasie nawet :P
4x4 takiego jeszcze nie widzialem wiadomo ze podniesiona byla skoro 22 cale felgi :P to pomyslal kierowca ze da rade :P ale napewno tez Marcinie byla w tym twoja sprawka zeby sobie wjechac w kaluze :P pelna niespodzianek :P
P.S
Co tak Preston pomalutku do domku wracales ?? :P
P.S 2
DZiekuje 2 radiowoza za zwolnienie moje beli ktora wiadomo jak sie jedzie stala predkoscia 120 to jest mniejsze spalanie.
Pozdraiwam
---------- Post dodany o godzinie 14:25 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 14:24 ----------
Mam takie pytanko co do spotow w Kraku dalo by sie zmienic termin spotkan ?? bo wiecej razy udalo by mi sie spotkac jak by byla zmeniony termin spotkan. Co myslicie o Tym koledzy ??
nie to zebym o tym juz nie mowił kiedys....
sroda to najgorszy z mozliwych dni
P.S
Co tak Preston pomalutku do domku wracales ?? :P
A czym przepraszam ja niby mam przycisnac :D:D
Mi sie zreszta nie spieszyło do domu :D:D ja byłem na wycieczce :D:D
Co do zlotow Panie Dchedogi to u siebie zacznij działac a tutaj kolegow zostaw w spokoju :D:D
Jesli chodzi o spoty wiadome połowa pewnie weekend by miała na mysli a nie srodek tygodnia.
Ja mam system 4 brygadowy tak wiec wolne mam jak wypadnie :)
Druga sprawa niewiem czy wogole moge o tym tu dyskutowac co gdzie jak i kiedy ma byc :D:D
podlaczam sie do tematu jakby spoty byly blizej weekendu to napewno wkoncu mialbym mozliwosc sie przytoczyc :) jak dla mnie dobry bylby piatek albo niedziela :)
Tak się zastanawiam, czy przełożenie spotkań nie przyniesie odwrotnego skutku. Najczęściej w weekend każdy się relaksuje.
http://www.italiazakka.co.jp/shop/sh...&bra=1&cat=445
Marcin o tym kiedyś rozmawialiśmy z Ligarem, oraz wspominałem Ci ostatnio.
o taaaaak !! musze takie mieć!! :D dzieki ze je odnalazłeś :)
Proszę! Już drugi raz to pokazuję.
Sliczne niewiem czy ja tekie mam u siebie bo jeszcze nie zagladałem ale jak niema to tez musze takie miec :D:D
LIGAR musisz chyba zmienić samochód do 156 nie ma niestety. Chociaż możesz je kupić jako talizmany:D
dla Ciebie akurat każdy dzień jest zły lub najgorszy z możliwych...
w piątek sporo ludzi wyjeżdża na weekend, w niedzielę odpoczywa przed poniedziałkiem... nigdy nie będzie terminu jaki będzie pasował wszystkim. Ale maciekk chcesz mi powiedzieć że w środę z Brzeska do KRK byś jechał dłużej niż w piątek lub niedzielę? :D
Co do dnia w jakim są spoty można zrobić sondę i wybrać większością głosów
frapujący powiem Ci, że prawie zapragnąłem aby takie posiadać :D
Co to tak Marcin cały czas ciśniesz Piotrkowi? :D
no nieaktualna bo jest z początku jak padł temat organizacji cyklicznych
w temacie "Świetnie wyposażony sklep z gadżetami Alfa Romeo" szukają chętnych do zakupów więc spokojnie możecie zamawiać:)
nie to absolutnie nie chodzi o to bo moja strzalą jestem w stanie szybko zjawic sie w Krk tylko ze zazwyczaj w piatek jade z austrii a w niedziele do :) i poprostu mialbym przy okazji a w srody jestem tam takze dla mnie nie realne :/ a nie ukrywam ze ten temat sledze od samego poczatku jesgo istnienia :D
Mi pasuja te srody tylko zeby to bylo 23,02,11 a nie 16 bo to juz bedzie lipa.
Pozdrawiam
hehe, każdemu pasuje inaczej. Może łatwiej było by robić od czasu do czasu spontaniczne spotkania? Środy zostawić w spokoju. Ktoś rzuci hasło o spotkaniu w tym temacie a reszta ustosunkuje się do terminu.
mi sie barodzo podobaja te cykliczne spoty bo ekipa jest naprawde fajna i chcial bym przyjezdzac do Kraka na spoty jak tylko sie da ale co 2 dzien dam rade tak wiec dzis nie ale jutro juz tak i tak w kolko.
pozdrawiam
kiedy kolejny jutro czy za tydzień??
moze za tydzien :P
Ja za tydzien tez wstepnie sie pisze :) prawie koncze prace i o 16:00 jestem jak cos wolny :)
Według harmonogramu;] jest za tydzień. Zapraszamy!
sorki ale mi sie pomylilo bo za tydzien nie dam rady dopiero 23,02,11 a nastepnie 02,03,11:(
możecie podać dokładnie gdzie i o której
C.H krokus. parking pierwsze piętro godź 19
(ciekawe jaka będzie frekwencja)
Zauważyłem pewną tendencję: ludzie przyjadą raz i więcej się już nie pokazują. Chyba stałe towarzystwo nie odpowiada:D
Szkoda że tak późno. Będe przelotem w Krakowie i z chęcia spotkałbym się z kolegami. Jednak spokojnie, myśle ze jeszcze będzie okazja nie raz coś pokombinować :))
rozumię że w środę 16.02
mnie nie będzie,
oddaje w srode popołudniu Autko na serwisik:(
chyba nie skłamię jak napiszę , że znam "towarzystwo" i możliwe , że znam i powody "nowych"
chcecie czy nie - tworząc tak zgraną i hermetyczną ( tak - tak to może być odbierane przez kogoś zupełnie was nie znającego ) grupę niejako utrudniacie dostęp do siebie osobom nowym
wczujcie się w rolę kogoś kto przyjeżdża pierwszy raz a tu nagle wszyscy się znają bardzo dobrze tylko on sam/a taki nowy
warto czasem aby tego "nowego" ktoś "wziął pod skrzydła" do czasu lepszego poznania reszty waszej grupy
no to żech se popisoł - może ktoś zrozumie
p.s.
w razie problemów odsyłam do "mintowy" - z niom pogodom i powiym o co chodzi
bocian jak ktoś nie przyjeżdża to jak może się "wkupić w łaski" tej sekty:D?