niestety bede ja badal dopiero po weekendzie bo teraz brak czasu a w weekend wesele mam
Printable View
No akurat mnie w krk nie było , ale pewnie za niedługo się wybiorę przegonić Belle troszkę :P
Nie zrozumiałeś ;p Byłem widziałem GyTy w niedziele :P A Ty wczoraj napisałeś że byłeś w krk ale mnie nie widziałeś więc ja napisałem że akurat mnie nie było wtedy co Ciebie :P
Ok rozumiem już :)
Dobrze że jeździ i oby już twoja bella nie chciała więcej spotów na autostradce :)
leci nowy rozrusznik i nowy termostat przyczyny przeladowania jeszcze nie znalazlem :)
Pozdrowienia dla Adoil który chciał przetestować moja Alficzke :P niestety ale miałem na pokładzie żonę i teścia a do tego pilotowałem szwagierkę która jechała niezbyt pewnym autem. Następnym razem będzie inaczej :P
ale on nie jezdzi szybko bo zawsze na rezerwie hehe :P nie kreciliscie sie czasem w okolicach Grodka ??
Moze chcial sie sprawdzić od słupka do słupka:p jeszcze tam nie byliśmy ale ciągle i intensywnie o tym myślimy :p pasuje sie tam w końcu wybrać;p trzeba Michała zwerbować żeby to zorganizował:p a puki co ty tylko "Chorwacja" ;p
No myślałem że będą chęci coś tak przycisnąć :D , ale jazda z taką prędkością jak jechaliśmy też nie była zła, ważne że piękne włoszki jechały razem :D
i tak zniszczyl bys go momentem hehehe :) no trzeba jakos sie wybrac ja jak tylko pogoda to chorwacja albo grodek chodz czysciej jest na chorwacji pasowal by jakis zlot nad woda duzy grill nad woda zawsze dobra atrakcja :)
Taka jazda relaksuje :p następnym razem nie będzie tak spokojnie :p pasuje cos myśleć o jakimś zlocie bo lato sie skończy i będzie lipton :p
zrob sobie zlot na hcorwacji :) rozlozymy sie grille rozpalimy :)
Aż za spokojna i pod koniec fantazja już mnie poniosła nie wytrzymałem takiej prędkości hahahah :D
Ciesz się że ja zachowałem spokój bo na wjeździe na autostradę stały 2 radiowozy :P
Noo własnie nie wiedziałęm o co biega że tam stały o.0 lodówki by Cię nie dogoniły :D
Stali sobie na kogutach w dwa auta i gadali ze sobą na pasie do włączania się do ruchu :P
Dostaliśmy dziś propozycję na spota wyjazdowego od naszej koleżanki Vanessy. Otwarła ona lodziarnię w Olkuszu o nazwie "Vivien" na ulicy Nullo 23 i serdecznie nas zaprasza. Ja z racji iż ostatnio nigdzie nie byłem to jestem chętny na mały wypad na lody poza nasze okolice :) Jeśli jest ktoś jeszcze chętny to piszcie tutaj i obojętne kiedy chętnie bym się wybrał :)
Ja tez jestem za :)
Ok więc ja widzę to tak:
- 07.09.2014 niedziela - spot wyjazdowy na grilla do Żegociny - wyjazd z galerii Rondo górny parking godzina 13.00
- 13.09.2014 sobota - spot wyjazdowy na lody do Olkusza - wyjazd z parkingu na węźle Bochnia godzina 13.00
Piszcie kto ma się ochotę wybrać i czy taki plan wam pasuje :)
mnie pasuje :) mam nadzieje ze nic mi nie wyskoczy bo jestem jak najbardziej za :)
a 14 na zlot do zakliczyna :D
Co do 7 i 13 to godziny jakieś już mamy a co do Zakliczyna to tylko z FB wiem że coś takiego jest ale nikt wprost nie napisał że jedzie ani o której i skąd tam lecimy. Niech ktoś konkretami zarzuci co do tego 14.
Michał poruszał ten temat na forum tarnowskim
Owszem ale tylko właśnie poruszył i nic, zero odzewu ani żadnych konkretów.
Na fb coś się ruszyli ale też słabo. :/
ja sie tam nie wybieram
Ja do tego Zakliczyna też nie jadę, Zostaję przy grilu 7 i lodach 13 :)
no ja na grilu będę, o lody też mam nadzieję, że zachaczę ;) już się doczekać nie mogę ;)
mnie na pewno nie będzie na pierwszym a na drugim raczej też nie
Adoil nie kombinuj i pojaw się na jednym i na drugim. W razie czego zrzucimy ci się na paliwo co by twój JTS z nami pojechał :)
Nie chodzi o paliwo bo to jest nie problem , ale o to że 7 będę na wczasach :P a co chodzi o 13 to jeszcze nie wiem ale raczej się nie wybieram
Witam po tygodniowym szkoleniu we Wloszech czyli falfowym raju :) i co do 7 to yyyyyy.... nie wiem czy bede bo teraz bede mial strasznie napiety grafik bo zostalem operatorem lasera do ciecia i przedemna kilka ciezkich tygodni w pracy
Wybieracie się?
http://www.forum.alfaholicy.org/malo...en_2014_a.html
Pozdrawiam.
- Rafał
to ile nas jedzie z Bochni (wyjazd z parkingu galerii rondo o 13:00, bo doczytałem)
wysłany przy użyciu cegły ceramicznej z dodatkiem klinkieru
Z wyjazdem tak jak pisałeś galeria godz. 13 ale nie wiem kto jedzie bo oprócz ciebie i mnie to chyba reszta śpi.
to jak coś poczekajcie na mnie, bo muszę jeszcze Alfę umyć :D
Jeśli jest ktoś zainteresowany to w tą niedzielę tj. 14.09.2014 jadę na zaproszenie naszej koleżanki Vanessy na lody do jej nowej lodziarni o nazwie "Vivien" na ulicy Nullo 23 w Olkuszu. Jeśli jest ktoś chętny to wyjeżdżam z parkingu na węźle Bochnia około godziny 13.00. Serdecznie wszystkich zapraszam na wycieczkę :)