to jak dziś?
Wpadamy normalnie na 20.00? czy na 19.00 aby posiedzieć troche dłużej i kto chce to na szpile poleci, chyba, że w okolicy bydzie kajś mecz transmitowany to można podjechać :D
to jak dziś?
Wpadamy normalnie na 20.00? czy na 19.00 aby posiedzieć troche dłużej i kto chce to na szpile poleci, chyba, że w okolicy bydzie kajś mecz transmitowany to można podjechać :D
no to niewiem spotykamy sie dziś :D czy umawiamy ekipe na za tydzień jak już euro nie bedzie ? i czy spotykamy sie na 19.00 czy 20.00 czy na Niebieskim czy na górze ? :) dużo pytań tak mało odpowiedzi :p
No to wpadnijmy na 19.00 przykładowo i tyla :D
chociaż kij wie jaka będzie frekwencja przez Euro
jak juz pisalem moge dzis podjechac na 19 tylko nie wiem gdzie :P a w sumie to umowilem sie z georgem dzis na spocie ma obejrzec co mam do roboty w swojej belli:P no i jeszcze jedna sprawa moze ktos z was wie co moze byc nie tak skoro sprawdzam olej co jakis czas i juz 2 razy mi sie zdarzylo ze bagnet byl suchy po czym dolalem oleju i przejechalem sie troche no i na bagnecie wyskakuje full :( nie mam pojecia ocb :( a oleju nie wpierdziela bo nie kopci na niebiesko a jak dam jej w palnik to troszke na czarno ale to chyba jak kazdy diesel :P moge powiedziec tylko tyle ze silnik mam od dolu troche przypocony no i na pampersie jest tez taka warstwa jakby oleju czy czegos w tym stylu :( wiec ktos co to mzoe byc /?? moze dzis na spocie ktos mi cos doradzi albo obejrzy i podpowie co mozna z tym zrobic.
Dobra tto spotykamy sie dziś na 19.00 na Niebieskim ewentualnie jak będzie fajna pogoda to wyjedziemy na dwór ale puki "poranny WueF w podziemiu to i my :P
To dziś kto może i chce to na 19.00 wpadać!
Damian zobaczymy co i jak
elegancko :P będę o 19
hehe ja sie ociupinke w wielkim stylu spuźnie :D* żartowałem będe na 19.00 :D
ja tez jestem na 19 Hans jedziesz przez Murcki?
Ja też wpadnę dzisiaj :)
I wyjdzcie z podziemia :)
Przemek wiadomo ze przez Murcki ^^ zadryndam do Ciebie jeszcze o kierej
dzięki za spota co prawda ino godzinka no ale fajnie było zas zobaczyc te wasze twarze:P
Dzięi za spota, w sumie to byłeh od 18.10 do 22.15 :D
Było gicior, jak na mecz to frekwencja nawet spoko :D
Hans nie szalej tak, bo zaliczysz kiedyś słupa :D
Damian - nie martw się, bydzie good ino powoli do celu :)
Quatro - nie wymyślaj se problemów z samochodem :D
Nowik :D - Ino Ruch! :D
P4 z małżonką - posprzątać ten burdel w aucie
George - wielkie dzięki za belle! :D
itd itd itd :D
No to do za tydzień!
a tam słup :) sie wyklepie :D do zaś :D
I na podsumowanie spota http://www.youtube.com/watch?v=XsiIV...eature=related
Izane dogoniłeś te wieś wozy ?
2 z 4 przegonione, reszta widocznie ładnie pruła i nie dało się nadrobić aby ich podgonić :D
Mnie się nie chce ;) Zostawię jej samochód to posprząta bo i tak obiecała ^^
Dzieki za spot i popdopwiedz od czego zaczac:D nie chce sprzedawac belli dlatego bede inwestowal ile bedzie trzeba :D George jak bedziesz juz wiedzial ile wyjdzie za czesci to daj mi znac :D ja dzis zaczne od wymiany oleju filtra uszczelki i zobaczymy co z tego wyjdzie :P jutro umyje silnik i bede obserwowal :P
Dzięki za spota ale chciałbym już w drodze na 3 Stawy nie spotykać Vectry V6 ze stroboskopami za szybą, obok której jadę 130km/h w terenie zabudowanym a Hans chce ją wyprzedzać bo myślał że ściga się z Mercedesem:D
dzieje się coś w Katowicach przez weekend? bo zjeżdżam do Mysłowic i może by mi się udało spotkać z ludźmi z tego właściwego Śląska ;)
a chodzi Ci o weekend ten który teraz się kończy? :)
ten który będzie ;)... dowiedziałem się, że znajomy się też udziela na spotach, więc mam nadzieje na niego wpaść :P
noo co czwartek na trzech stawach, zapraszamy, ewentualnie moze jakis grill sie uda na szybko zorganizowac
pzd.
Widzę, że Hans milczy o.O
To ja się pytam :) kto wpada teraz w czwartek? :)
pewnie JO byda :D
I JOOO :cool:
a JO nie bo do 22 w robocie siedze
Mie raczyj tyż nie bydzie
A co się będę alienował, też w koncu przyjadę, zobaczycie co to znaczy dizajnerskie ubarwienie alfy :)
Hans nie wymiękaj !!! Euro się już skonczyło.
Ja pewnie wpadne na godzine moze 2 :P
nie ja Ciebie/Was nie uniekam a w zeszłym tydniu było euro i mecz trza było oglądać mam inne plany nie związane z spotem tyle w temacie
ja też wpadne:)
Izane zabierz baner bo przydał by się na turniej w rabsztynie
oczywiście do zwrotu:)
Spotykamy się w czwartek ok godziny 20:00 na parkingu na przeciwko Go Sportu (obok AUDI)
Czas wrócić do tradycji i wyjść z tego zimowego niebieskiego parkingu
Ajdacho jaki turniej w rabsztynie ?? kiedy moze wpadne bo mam po drodze :D
Postaram się podjechać w ten czwartek, też jestem za tym żeby wyjść z podziemia.
http://www.forum.alfaholicy.org/malo...07_2012_a.html
wpadajcie zapraszamy:)
no to spotykamy się na górze odrazu (tylko warto by było stanąć w miejscu kaj bydzie miejsce dla każdego, a nie że auta będą stały uj wie kaj)
jak bydzie lało to podziemia, jak bydzie good to góra
pierwszy kto przyjedzie i znajdzie więcej placu to niech zajmnie jak najwięcej placu :)
ma ktoś za dużo wizytówek? bo pokończyły mi się:)