Pozdrawiam oramkowaną ciemnozieloną (?) 156, która zaparkowała dziś wieczorem naprzeciwko mnie przy Tesco na Łabędzkiej.
Printable View
Pozdrawiam oramkowaną ciemnozieloną (?) 156, która zaparkowała dziś wieczorem naprzeciwko mnie przy Tesco na Łabędzkiej.
Pozdrawiam kierowce oraz pasażera 156 spotkanej dziś ok 11 pomiędzy Zabrzem a Przyszowicami. Oboje ładnie odmachaliście :D
Nie wiem czy wiecie, ale dwa samochody za Wami jechało piękne czarne Ferrari 458 Italia... :D
Pozdrawiam kierowcę białej Gulietty spotkanego dziś na światłach przy Kauflandzie w Tychach ok. 8 rano. Nie machałam, bo Pan jakiś taki średnio zainteresowany był... trochę dziwne, bo ramki alfaholików Julka miała!:) W każdym razie i tak było miło:)
Pozdrowienia dla Kierowniczki 147-ki widzianej dzisiaj k.18 na Opolskiej w Krakowie :) mrugnięcie było ;)
A ja pozdrawiam kierowcę ciemnej Alfy w Tarnowskich Górach, dzisiaj około 15.30. Nie wiem jaka dokładnie Alfa bo niestety się zagadałem przez telefon stojąc na światłach i ojciec mi mówił że do mnie machano :D Tak więc bardzo przepraszam że nie odmachałem! Pozdrawiam serdecznie!
Pozdrowienia dla srebrnej 164 na blachach SC mijanej na trasie Częstochowa - Katowice:)