Kiepskie zdjęcie, zapodaj któreś z moich, to Ice zmieni zdanie :D
Pozdrawiam.
- Rafał
Printable View
Kiepskie zdjęcie, zapodaj któreś z moich, to Ice zmieni zdanie :D
Pozdrawiam.
- Rafał
widzial Twoje,ale chcial na SW a tylko takie mam,wtedy jeszcze seria no i te opony,no i sweizo po opuszczeniu z lewarka:)A i wisienka na torcie sa znaczki w centralnym miejscu felgi ktore dorzucam w zestawie:)
No zachęcająco :) nawet bardzo zachęcająco :)
Opon nie chcę :D mam ich od zajeb... :D
Dodano po 4 minutes:
Mam do ciebie 130km... chyba nie warto bawić się w wysyłkę ;) jak przyjadę osobiście to pewnie coś opuścisz jeszcze :D
A swoją drogą 235.45 18 to nie za duża opona?...
235 45 18 to zalecana opona ,ale polecane sa 225 45 18
opuscic to moge jedynie głowe,ze sie targujesz z takiej ceny:)jak bedziesz pewny zakupu to czasem bywam w Poznaniu:)ale to w wekendy:)
No mnie o weekend chodzi... bo w tygodniu to praca po 8godzin wiesz ;) od 7 do 19 :P. Będę się kontaktował. Bo jestem coraz bardziej zaa...
8h/dobę? Człowieku, zwolnij, bo zarobisz się na śmierć;)
Pozdrawiam.
Rafał
Hehe :)
Panki Franki jakby ktokolwiek widzioł kajś do sprzedania tako fela i doł mi znać byłbych dozgonnie dzwięczny :)
ale tak na poważnie. gdyby ktokolwiek coś wiedział o dystrybucji tych REPLIK od prototypu MITO GTA na wschodniej czesci europy to prosiłbym o cynk. kraje do odbioru osobistego: POLSKA, SZWAJCARIA, AUSTRIA, NIEMCY. dalej nie dom rady :/
mom jednego kolo z Włoch ktory posiado takie fele ale przesyłka 55euro no i zawsze nie wiadomo co przyśle ;/shttp://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=151469&stc=1
no fajne kolko:D
Myślę że może całkiem fajnie wyglądać ;)