Jakieś pół godziny temu na parkingu Carrefour w Kłodzku widziana srebrna 156SW na ramkach. Było pomachane i odmachane. Pozdrawiam!
Printable View
Jakieś pół godziny temu na parkingu Carrefour w Kłodzku widziana srebrna 156SW na ramkach. Było pomachane i odmachane. Pozdrawiam!
Około 13.30 Na Bierutowskiej koło SUMIKI widziana 147 chyba miała ramki i skręcała w prawo na BOSCH`a
Wczoraj koło 21 w Oleśnicy widziana srebrna 156 bez ramek rej KN coś tam :lol: kolega machał ja ogarnąłem się w ostatniej chwili :D
Dzisiaj widziana czerwona 147 między Szklarami a Przerzeczynem Zdr. (stała na parkingu). Blachy DKL2PW1 czy jakoś tak ... Ramki były :)
Poza tym mijani i obmrugani Karol i Monika :)
widziana emka w maku ;) a że nie odpisuje w porę na sms'y to ominą ją gratis :P
Dziś na Sudeckiej około 8 rano mignęla mi czarna 147 na ramkach. Ciężko było machac więc tu pozdrawiam :)
Magda (madtoc) widziana dziś pod Biedronką na os. Słonecznym :)
Widziałeś mnie, czy samochód?
Może dam radę jakoś żyć z tym brakiem, albo nadrobię we wtorek, bo odwiedzam salon BMW. Umówiłam się na jazdę próbną 116i :cool:
Nasza 159 ma przerysowany zderzak przedni z lewej strony, bo miałam bliskie spotkanie z samochodem sąsiada...
Wsiadłam do auta, przetoczyłam się ok 80m po prostej, skręciłam i zarzuciło mnie. Od zawsze powtarzam, że powolna jazda jest szkodliwa :haha:
Nawet nie było czasu na manewrowanie - może to i dobrze, bo jeszcze przeorałabym drzwi, a tak skończyło się tylko na zderzaku.