A ja pozdrawiam wlasciciela pieknej 159-ki ktory zaparkowal swoja belle (rjs) przy ulicy slowackiego ^^
Printable View
A ja pozdrawiam wlasciciela pieknej 159-ki ktory zaparkowal swoja belle (rjs) przy ulicy slowackiego ^^
Pozdrowienia dla blond kierowniczki z czarnej 159sw RSR widzianej przed chwila na Rejtana. Zatrabilem bo stałem na pasie obok po prawej stronie
Pozdrawiam kierowcę białej 156 RJA widzianej na obwodnicy pod skarbcem, ładna sztuka ;)
a ja Pozdrawiam 159 sedan na ramkach klubowych widziana wczoraj pod Galeria Rzeszów od glownej drogi czyli od Urzedu Marszalkowskiego ok.godz 9:30. Kolor ciezki do okreslenia-braz/mocca czy cos takiego?
I jeszcze czarna 156sw widziana zaparkowana troche tak na krzywy ryj na Handlowej dziś ok 13. Rej RZ a dalej nie pamietam
A ja dziś w Dębicy widziałem zielone Punto z forumową ramką z przodu i czarną 156SW z ramkami w Ropczyce na parkingu koło ronda na drodze w stronę Ostrowa.
Pozdrawiam.
Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka
Pozdrowienia dla Andrzejka widziany dziś w kauflandzie
Pozdrowienia dla kierowniczki ciemnej 145 na ramkach mijanej na witosa (pomachane-odmachane) Nie widuję tej 5-tki na spotach, proszę o poprawe ;D
a i jeszcze widzialem Abarta Punto pod Profamilia we wtorek