Moze to tylko przelotne zauroczenie, ale chwilowo mi like!
2.6 :o
Printable View
Moze to tylko przelotne zauroczenie, ale chwilowo mi like!
2.6 :o
2.6 v6 :) automat bo slabo widac? Myslalem o takim tez, bardzo faine autko. Ciekawe jak to brzmi i jedzie. Nigdy nie jechalem e classe hehe.
Sent from my BN NookHD+ using Tapatalk
fajna lemuzyna :D Zamieniłeś za 147?
Automat, I musze sie pozbyc tego amg z tylnej klapy..
Ledwo co ściągnąłem glupie brylantowe nalepki z kierownicy, brrr. Na samą mysl mam ciarki!
Ladny Merc. Ja bym akurat to AMG zostawil, znaczek pasuje bardziej niz np. moj TI, zwlaszcza po bokach i niebieskie giugiaro, ktore u mnie i tak odpadly i leza w schowku.
Artur dalej slyszysz stukanie w aucie?
dobrze ze nie kupowalem kolejnych czesci...bo zawieszenie jest w 100% sprawne :) u mnie okazalo sie ze stuka plastikowa oslona za podlokietnikiem na tylnej kanapie. Byly tam luzy na zawiasach i ona stukala o obramowke przy malych predkosciach na wybojach.
Swoja droga...jak ostatnio pojechalem na wymiane klockow to spotkalem Pana (Polak kolo 50 lat) ktory bardzo przygladal sie alfie i mowil ze kiedys jezdzil AR 33. Mowil ze to najlepsze auto jakim w zyciu jezdzil i ze kocha Alfy. Mial jakis model z limitowanej serii ktora wznowili na prosbe niemieckiego klubu Alfy. Bardzo duzo opowiadal mi o alfach z tamtego okresu. Zyczyl powodzenia i trzymania sie marki bo takiego auta jak alfa nie ma na drogach :) jezeli chodzi o awaryjnosc to mu przytaknalem ze wszystko zalezy od tego jak sie dba o auto i jak się nim jezdzi. Dawno nie spotkalem osoby ktora z taka pasja opowiadala o Alfie :) budujace:)