wiedziałem ze to Twoja :) umyta jak zawsze :P kołuj mi stanowisko a zawładniemy parkingiem pod UM ;)
Printable View
wiedziałem ze to Twoja :) umyta jak zawsze :P kołuj mi stanowisko a zawładniemy parkingiem pod UM ;)
A ja pozdrawiam kolegę z AR 156 GTA SW (jasny, oliwkowy kolor), na blachach SZ, widzianego w Gliwicach na ul. Pszczyńskiej (środa, późno już było, pewnie ok. 21:00).
Kojarzę ten samochód ze zlotu w Ustroniu w te wakacje.
I teraz pytanie: dlaczego mi kolega nie odmachał, jeżeli przechodziłem mu na pasach przed maską i jeszcze pokazywałem smycz klubową, którą miałem na szyi?:D
Jadac pzez wies Osiek zauwazylem ze traktorzysci tez sie pozdrawiaja, ale tylko ci w Ursusach ;)
Zeby nie bylo O.T. - pozdrawiam kolege piter_alfa, ktory w piatek wyjezdzal z parkingu pod Fiatem swoim mieniacym sie kameleonem (robi wrazenie), ja beszczescilem posladki w pamietajacym krzyzakow panzerwagenie jetta :( jako pasenger.
Pozdrawiam piękną, czarną, oramkowaną 159 SW, która stała dziś w Wolbromiu pod Stokrotką, a potem pod Biedronką :)
I 156 cosmo blue na telefonach, która też stała w Wolbromiu pod Stokrotką, ta już ramek nie miała :P
Pozdrowienia dla oramkowanej 156 znalezionej na parkingu przy Belgu w Katowicach.
Sezon zjazdów studenckich czas zacząć! :)
Pozdro dla PiterR'a, którego Alfa stała dziś koło 12 zaparkowana na Sienkiewicza w Wadowicach ;)
Mój post nie dotarł, pozdro dla srebnej ze spojlerem na ramkach, dzisiaj na parkingu UEK'u, stałem z przodu ;)
koło dziewiętnastej widziany w Żywcu na światłach pod Góralem alfacholik w pięknej bordowej 147-ce...sprzedajesz auto? z boku widziałem chyba ogłoszenie..
Ja pozdrawiam oramkowaną, czarną 159 widziana w sobotę na parkingu przy rybnickiej. Kierowca zmieniał koło prawdopodobnie.