I ja niestety także nie dam rady...damn!
Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
Printable View
I ja niestety także nie dam rady...damn!
Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
Przypominam o dzisiejszym spocie o godzinie 19:00 pod Hala Sportową!!
To powinniśmy zdążyć ekipą ze zlotu;) Pozdrowienia z toru!
Witam kiedy kolejny spocik jak w weekend to możemy się wszyscy spotkać na parkingu Atlas Areny jest spot Charytatywny zlot dla dzieciaków z Domu Dziecka #uśmiechdzieci na Facebooku jest lepiej opisany od 18 do 23
Przypominam, że już w najbliższą niedzielę pod Halą Sportową o godzinie 16:00 odbędzie się kolejny spot niedzielny Alfisti Łódź. Do zobaczenia :)
W razie czego zawijamy na miejscówę do Sukcesji.
@ Damcio4554 - rozumiem, że już 'po ptokach' i to było w miniony weekend? Dawno tu nie zaglądałem :/
Nasza para zapalonych Alfistów, Adrian oraz Asia, biorą ślub więc nie może obyć się bez orszaku naszych Belli :)
Uroczystość odbędzie się w kościele św. Jana XXIII przy ul. Hetmańskiej 9 w Łodzi 10.09.16 o godzinie 18:00.
Zbieramy się pod kościołem i po ceremonii ruszamy kolumną w kierunku sali weselnej Enigma, która mieści się w Rzgowie przy ulicy Łodzkiej 20A.
Zapowiada się fajny extra spot :)
przypominał a sam zapomniał :D 15 sztuk oczekiwało Prezesa :D
Drodzy Alfisti,
W imieniu swoim oraz mojej Narzeczonej mam zaszczyt zaprosić Was wszystkich na nasz ślub, który odbędzie się w najbliższą sobotę 10.09.2016 o godzinie 18:00 w kościele pw. Św. Jana XXIII przy ulicy Hetmańskiej 9 w Łodzi. Zapraszamy również do wzięcia udziału w orszaku weselnym i jednocześnie prosimy o towarzyszenie nam jak najliczniejszą grupą Alf w tym wyjątkowym dniu za co z góry serdecznie dziękuje.
Poniżej link do oficjalnego wydarzenia na naszym FB gdzie są podane szczegóły przejazdu.
https://www.facebook.com/events/1082040468549526/
Poszukuję właściciela ciemnej 166 po FL 2.5 V6 na blachach EL166..
napisałem do niego (o ile to jedyna 166 z taką blachą) że ktoś go szuka i podałem link, nie jestem uprawniony do podania namiaru więc nie podaję