kobe leciałeś wczoraj 88 jesli tak to pozdrawiam
Printable View
kobe leciałeś wczoraj 88 jesli tak to pozdrawiam
Pozdrowienia dla kierownika oramkowanej (nalepa klubowa na szybie też była) i ospoilerowanej srebrnej 156 widzianej na rondzie Kocmyrzowskim dziś ok 11:50 :) Darłem z buta to nawet nie machałem.
Ja macham do Alfistów, 2 razy odmachli, raz kierowca granatowej 156, a raz srebrnej 145, kiedyś jechałem obok właściciela srebrnej 166 w Prokocimiu w Krakowie, który sie nawet uśmiechał, a więc nie każdy kierowca nowszej Alfy nie zwraca uwagi na innych
a ja pozdrawiam czarną 159 oramkowaną na SBL widzianą na Brzęczkowicach wczoraj ok 18.50 :) zatrąbiłam, kolega odmachał łapką i poszły awaryjki z obu stron :)
Ja dopiero teraz zauważyłem że pod Dębowymi Tarasami przy SCC stoi czerwona 147 z ramkami SD...... Pozdrawiam i polecam coś zrobić z tymi wiszącymi linkami od ręcznego bo aż mi się słabo robi jak takie coś widzę:P
To kierownika czarnej 147 z ramkami, ciemne szybki z tyłu dziś ok 16.05 na światłach na Koszelewie, kolega jechał na Będzin, ja zawracałem na Dąbrowe..nie wiem czy zauważyłeś mnie, bo dość szybko przemknąłem ...ale pozdrawiam ;)
srebrna 156 dziś o 16.45 na Laryskiej w m-ce machałeś ale za późno zauważyłem, poza tym chyba izane o 16.50 na obzeżnej widziałem ale chyba bo też spojler w tej 156 był
okolo 15:00 na grochowskiej oramkowana 145
okolo 20:00 okulickiego granatowa GTV ze stuknietym bokiem i ramka tylko z tylu.
Dzisiaj w Siemianowicach na Michałach pod Simply na Kościelnej obok przychodni dziecięcej stała srebrna chyba 166 na ramkach. Pozdrawiam akurat odwoziłem siostrę do bloku obok:)
Pozdrawiam Kolegę z AR 147 przed FL, która zepsuta stała na poboczu ul. Kozielskiej w Gliwicach na wysokości cmentarza centralnego ok godz. 20. Mam nadzieję że nic groźnego...