Ostatni wpis w ASO jest na 4150km, a na ostatnim przeglądzie technicznym we Włoszech 27.10.2014 miała 56tys.km
Printable View
Witam! Planuje zakup swojej pierwszej Alfy, szukam już od dwóch lat tej wymarzonej... niestety nadal nic... Dziś natrafiłam na OLX na ten egzemplarz czy ktoś pomoże odczytać nr VIN i pomoże doradzić w kwestii tego samochodu. Z góry serdecznie dziękuję za pomoc
Niestety nie mogę podać linka bo to mój pierwszy post :(
KoŁos Dziekuję za podpowiedź. Zatem: otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-giulietta-ID6DtRL1.html#map
nr VIN ZAR94000007412027
Czy ta kierownica nie jest przypadkiem z przedlifta?, druga sprawa brak emblemat na klapie bagażnika "giulietta", na jednym ze zdjęć jakby kolor inny zderzaka tylnego niż reszta ale to może tak się mi wydaje
właśnie na ten brak emblematu na klapie też zwróciłam uwagę... Auto jest podejrzane , chyba odpuszczę i będę szukać dalej. Dziekuję
Kombinowane jest. To że nie ma znaczka nic nie oznacza , ktoś zmieniał dyfuzor i nakleił sobie inny , tak to czasem z "tjuningiem" bywa. Kierownica jest od przedlifta i deska od góry też coś nie taka. Może miał strzał z przodu i poduchy poleciały , trzeba sprawdzić wzmocnienie również napinacze.
Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka
Dziękuję tomkoziolek