Czy ktos z Was mial moze taki problem? jestem zalogowana na alfaamore przekierowalam sie na ta Wegierska strone zeby sie wpisac na ta liste i nie moge sie tam zalogowac :| wszystko wpisuje dobrze a wyskakuje mi blad logowania... co to ma byc?? :|
Printable View
Czy ktos z Was mial moze taki problem? jestem zalogowana na alfaamore przekierowalam sie na ta Wegierska strone zeby sie wpisac na ta liste i nie moge sie tam zalogowac :| wszystko wpisuje dobrze a wyskakuje mi blad logowania... co to ma byc?? :|
chyba mozesz sie wpisac na liste a anglojezycznej strony..... ja tak zrobilem ( o ile dobrze pami,etam :) )
Upadte: jedziem we trzech juz napewno.
Informacja dodatkowa: w hotelu Vasmacskapanzio (czy jak to sie tam pisze z podzialem na wyrazy:-)) nie ma juz miejsc. Pisalem do nich e-mail'a... potem jeszcze potwierdzalem miejsce telefonicznie (kilka dni temu, koncem lutego) i udalo mi sie zarezerowac ostatni pokoj;-)
Powiedzcie mi... sa juz jakies przymiarki o ktorej wyjazd, skad?
Ze Stalowej startuje, nocleg z czwartku na piatek w Krakowie i dalej z Kraka... jelsiby stad ktos jechal to najlepiej razem:-)
Z pozdrowieniem,
Limak
Ja bankowo jadę z Krakowa, także możemy się zebrac w kilka samochodów (podejrzewam, że Paweł156 i kilka innych osób również będzie stąd wyruszało) i jechac razem na granicę, w umówione miejsce. Piątek, wczesny ranek, zgadza się?
Zgadza. Blizej kwietnia sie bedziemy juz umawiac. Kontakt jakis telefoniczny... i sie nie zgubimy;-)
Siemka wszystkim jesli sie uda to i ja sie pojawie i do tego laweta z kumplem a belle przywioze na pace;) ale co z tego wyjdzie to nie mam pojecia... pozdro for all...
Witam wszystkich fanów włoskiej piękności.Jestem na forum nowy ale na zlocie ALFACITY2008 już bylem :DNie byłem swoją ALFĄ lecz jako pasażer i bardzo miło wspominam ten zlot.Mam do WAS pytanie?Czy są jeszcze wolne noclegi w hotelu bo miałbym ochotę wybrać się do KOMAROM z WAMI swoja ALFĄ.Dokładnie chodzi o 2 osoby.DZIĘKUJE I POZDRAWIAM.
siemka z tego co wiem to już noclegów w tym hotelu nie ma i ogólnie teraz bedzie cięzko coś znależć skoro już 600 załóg tam jedzie a to mała mieścina....
więc może zbieżemy grupe na pole namiotowe .... ??
ja napewno jade z namiotami (2) ....
pozdrawiam
Witam.Bardziej interesuje mnie nocleg może jeszcze są miejsca?POZDRAWIAM
Witam ,w sumie to jestem nowy, posiadam alfunie 156 i z checia wybral bym sie z wami na Alfa City. mozna jeszcze by jakies miejsca w hotelu zalatwic??