Z tego co kojarzę nie ma w Jaśle 159 w kolorze grigo stamboli na ramkach. Miałem się z Tobą Czarny_28 w Brzostku koło Orlenu we wtorek kolo 9:30 leciałes w kierunku Jasła...
Printable View
Z tego co kojarzę nie ma w Jaśle 159 w kolorze grigo stamboli na ramkach. Miałem się z Tobą Czarny_28 w Brzostku koło Orlenu we wtorek kolo 9:30 leciałes w kierunku Jasła...
no ale taka widzialem.jasny lakier ale jaki to ciezko okreslic, na ramkach i rej RJS.No cos gdzies mi smignelo chyba ale gdzie to nie pamietam.Pozdrawiam
Nie jechałem alfa bo już nie nie posiadam
Siemanko, tak właściwie to ilu Was jest w Jaśle ? :) może by zacząć jakieś spoty organizować ? może zaczniecie do Rzeszowa na spoty przyjeżdżać ? :)
Nie wielka jasielska ekipa niestety ciężko co kol wiek zorganizować bo na spotach pojawiają się 3-4 Alfy i to wszystko. ..
a może dalibyście się skusić na wycieczkę do Rzeszowa na spota ? wzięlibyście po drodzę alfy ze Strzyżowa.. (może i tam się ktoś znajdzie? ) a i my z Czudca byśmy się podłączyli :)
Krosno dzień dobry ;)
dzisiaj czarna 166 na obwodnicy Jasla-widzialem i machnalem nie wiem czy widziales i ok.14 przed rondem bordowa 156 chyba FL-rowniez widzialem i machnalem.Pozdrawiam raz jeszcze i przyznawac sie kogo widzialem
wczoraj widziana srebrna 166 pod blokiem na Baczyńskiego 13-chyba na ramkach bo zza krzakow widzialem i czarne 159 SW pod szkolawCieklinie-ramki byly, rejestracja jasielska. Pozatym przedwczoraj granatowa 147 na ramkach pod Biedronka tutaj kolo ronda przy wylocie na Pilzno ale kierownik jakis taki jakby nie w temacie bo wczesniej go widzialem jadac swoja alfa i machalem ale jakby nie widzial.Pod biedronka akurat szedlem na girach
Ile ogolnie Was jest? Moze jakis ogolnopodkarpacki spocik ? ;-)
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka