Taaa i 7 stówek mniej na koncie, też mi interes heheh:)
Printable View
Zieloo tak ja pisałem kilka postów wyżej, mam ubezpieczenie na szyby:) Po 2 zmianie szyby uznałem że to fatum i nie będę się boksował z losem heheh
Dzis udalo mi sie rozpierdaczyc alternator.Mrugala wczoraj kontrolka od ladowania a dzis sie zaswiecila na stale.Zaczely padac kolejno systemy-ABS,ASR,kontrolka hamulcow,zdechl obrotomierz,radio i na koniec zdechl silnik.Laweta,mechanior,czekam na wyrok...Ostatni raz mnie wkurrr... Jak cos jeszcze to sprzedaje.Chetni???:)
Ja nic co prawda nie zepsułem, ale ktoś mi zepsuł :mad: Dzisiaj zauważyłem na parkingu, że moja 33-ka ma przytartą lewą stronę tylnego zderzaka oraz przytarty i nieco wgnieciony tylny błotnik nad zderzakiem. Ponad to pękł w tym miejscu lakier. Rzecz jasna żadnej karki za wycieraczką nawet nie miałem co szukać. Cóż można powiedzieć - kurwa mać, chuj by go zajebał :mad:
Klima nie działała więc pojechałem nabić itd. a na miejscu okazało się że czynnika kompletny brak , układ całkiem nie szczelny no i będe miał wydatek , a czy zepsułem, pewnie po części tak przez moje nie dopatrzenie. Jutro wszystko się okarze
dziś zepsułem podnośnik szyby od strony kierowcy :)