-
1 załącznik(i)
Po długich walkach z bella cierpiącą na totalny brak mocy, trafiła do marcina z cinsoft, wielkie dzięki jeszcze raz..
Nowy kompletny rozrząd, parę koników, ustawione wałki, wywalenie przepływki i 5 nowych wtrysków, EGR off..
Nie starczyło czasu i nerwów na centralny cooler.. możę w przyszłym roku:) oto kreski:Załącznik 111073
seria: 179/389 Nm
Mod: 207/425 Nm
-
1 załącznik(i)
Wczoraj robiony remap wraz z usunięciem programowym EGR. Seria wyszła sporo wyżej. Po modzie silnik pracuje równiej, bardziej elastycznie i w końcu czuć moc od dołu :) silnik 1.9 8v 115KM
Co myślicie o wykresie?
-
Hej.
Dzisiaj zawitałem do kolegi Cinka i jestem mega zadowolony,czlowiek naprawde wie co robi-Polecam:)!Stanelismy na 205 KM i 440 Nm,wiecej nie pozwolil jak mozna bylo sie spodziewac "cooler":)!
Ciekawe jak zniosa to polosie...?
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...013/11/137.jpg
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...013/11/138.jpg
-
1 załącznik(i)
Seria 140 KM
Troszkę brakło ...
Załącznik 114668
-
2 załącznik(i)
I ja się pochwalę dzisiejszym programem :)
-
1 załącznik(i)
Wykres z ojej 147 nalożony na wykres bez programu(turbo przeładowywało)
-
Dziś wróciłem od Marcina z Cinsoftu, ogromnie pozytywny człowiek jak i odczucia po jego pracy. Niestety typ skrzyni nie pozwolił na dokładny pomiar na hamowni wiec cyferki niestety nieznane, lecz ze słów Marcina oraz doswiadczenia z czytania wykresów są okolice 190\480 i co najważniesze bezdymnie o co tak uparcie walczyłem. Wciskając w miare delikatnie gaz od 100 na piątym biegu (aby skrzynia nie redukowała) auto ciągnie jednostajnie do 180 i to całkiem uparcie biorąc pod uwagę masę, napędy, automat i aerodynamike wagonu kolejowego. Przytrafiła się też bardzo ciekawa przygoda na jednym z Gliwickich zakrętów :)
Pozdrawiam i polecam.
-
1 załącznik(i)
200 dieslowskich kuni w zakresie 3500-4400 rpm. Moment jak stol. Ktos bedzie mial pocieche z takiej Belli :)Załącznik 120684
-
A jak sie te piękne kreski przekładają na osiągi - interesuje mnie np przed/po 0-100, 0-200?
-
Jak bylo przed kazdy wie - dane sa dostepne. Teraz bella plasuje sie w osiagach 0-200 miedzy GTV 3.0 a 3.2.