jak tam z moimi nalepkami?
Printable View
jak tam z moimi nalepkami?
to moze i ja zapytam jak tam moje zamowienie ? robi sie, a moze juz zrobione ?!
Hehe. Chyba narobiliśmy koledze sporo dodatkowej pracy. Pewnie cena niedługo skoczy :)
proszę bardzo :) pozytywnych opinii nigdy dość :)
właśnie otóż to, sposób z suszarką do włosów rozwiązuje wiele problemów z folią, pozatym jak komuś nie wyjdzie nalepianie to folia wylewana ma to do siebie że po podgrzaniu wraca do swego pierwotnego kształtu i można próbować po raz kolejny lepić...
no i dzięki za wstawkę zdjęć!
pierwszy raz w zasadzie spotykam się z opnią że klej jest za słaby, śmiałbym twierdzić nawet że jest b. mocny, może było zimno na podwórku, wtedy klej owszem slabnie w takich warunkach, spróbuj suszarką folię przygrzać, powinno to sprawę załatwić, a jak by co to reklamacje oczywiścię uznaję żeby nie było że lipe robię ;) co do wielkości - wezmę to pod uwagę
podaj mi średnicę jaką potrzebujesz, dzisiaj dla kolegi wysłałem do Saaba, gdzie występuje podobny problem jak u nas z balknięciem
wysłane - czwartek-pt powinny dojść
zrobione wszytsko co kolega sobie życzył :) wysłane dzisiaj!
cena nie skoczy :) bo teraz to głupio podnosić....no chyba że o wskaźnik inflacji i w sytuacji coraz droższej ropy oraz stale rosnących kosztów życia....no dobra przekonałeś mnie ;)
zostaje na tym samym poziomie, robię to właśnie jako dodatkowe zajęcie stąd brak reguralnego odzewu, wiadomo człowiek przy kompie 24 h nie siedzi, ale jak tylko jest wolna chwila od razu biorę się za odpisywanie :)
no i na koniec - wszystkim zainteresowanym - odpowiedzi poszły na PW, a wysłane w tym tygodniu koperty z zawartością poszły do:
Impuls
alces1
NERO2287
FredzioPL
woyteq
brera21
alfaholic145JTD
rafik
serdeczne dzięki wszystkim i zapraszam!!!!!!
wiertlo
ja nie dostalem jeszcze nic, a myslalem ze na weekend bede sie lansowal juz z nowym escudo ;/
wiertlo masz pełną skrzynkę więc zapytam tutaj
Robiłeś już może znaczki do AR159? Nie wiem czy znaczek ma taką samą średnicę jak w AR156 ,a nie mam suwmiarki żeby to dokładnie zmierzyć.
Z chęcią kupię naklejki na emblematy do alfy 166.
miało byc na czwartek-piatek, jest poniedziałek i nie ma:(