pogadaj z kolega arekgr
ja juz dzis mam tarcze. Wczoraj wyslal dzis po 14 juz mialem tyle,z e z Krosna do mnie jest ok.50 km
Printable View
Jak kurier obsluguje dany kod pocztowy w 24h i paka nadana przed 15 to i 500km dowiezie
Zawsze mozna zaplacic kilka zl wiecej i wybrac opcje "gwarantowana dostawa nastepnego dnia " w ups chyba kolo 20zl i po sprawie
K-EX bez zadnych dodatkowych oplat.Przesylka cos ok.18 zl
pocztex 13 :-)
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
no to przeplacilem.Trudno:D
chlopoki mam jeszcze takie pytanie.Bede chcial wymienic plyn hamulcowy.Co polecacie i jaki jest mniej wiecej koszt takiego plynu?Pozdrawiam
heble juz mi sie wymieniaja. Za jakies 2 h odbior
MSPANC
W instrukcji masz przecież napisane :P Tutela :P Inaczej lakier zacznie schodzić z auta płatami i zacznie przyspieszać zamiast hamować :P
https://www.fiat-autoparts.com/pl/ka...op-4-dot-iv-1l
Wojtek to na powaznie co polecasz. Ta Tutela,a oprocz tego?W kazdym motoryzacyjnym powinienem to dostac czy mzoe byc problem-mowie o Tuteli?
W każdym motoryzacyjnym dostaniesz jakiś DOT 4. Czy akurat Tutelę, to nie wiem, tego raczej bym szukał w ASO Fiata/Alfy. Czy będzie jakakolwiek odczuwalna różnica? Podejrzewam, że nie ;)
aha czyli chodzi tu bardziej o specyfikacje DOT 4 tak jak w przypadku oleju do wspomagania DEXTRON III?