Pozdrowienia dla czarnej 156 SW która mijała mnie dzisiaj na skrzyżowaniu ulic Sulisławickiej/Męczenników Majdanka w Lublinie.
Printable View
Pozdrowienia dla czarnej 156 SW która mijała mnie dzisiaj na skrzyżowaniu ulic Sulisławickiej/Męczenników Majdanka w Lublinie.
Widziałem dziś około 6 na E4 w okolicach Tarnowa srebrną 159 na ramkach i rejestracji KT. Machałem, mrugałem ale bez reakcji.
jak sedan to moze Mariusz
sedan
napisz w malopolskim pozdrowienia:)
Pozdrawiam kierownika/kierownicę czarnej SW 156 z wnętrzem po lifice na blachach LU i 3 cyfry (chyba 686) i 2 literki (jakieś :)) widziany na podjeździe domku w Trzęsaczu :P Znak rozpoznawczy: duuuża biała nalepa forum na tyłku :)
ja pozdrawiam AR 166 na ramkach tablice RRS ( chyba RRR ) widzianego dzisiaj między Ropczycami a Sędziszowem (jechałeś w str. Sędziszowa) machnąłem ale te pie**** wysepki i znaki na nich mogły zasłonić :x
widzialem Paweł jak machales.Rowniez Pozdrawiam.Nie mialem juz jak,a wczesniej nie bylem pewien czy to Ty.Jak juz zauwazylem to bylem w zakrecie i nie mialem jak machnac.
jeszcze pozdrawiam czarną 156 sw RRS, ramki klubowe, mijanego wczoraj koło 14. w Ropczycach koło "Spara" :)
pozdrawiam Czarnego :)
i jeszcze pozdro dla wlasciciela 147 z ramkami na blachac RSR zaparkowanej w Debicy na ulicy Rzeszowskiej wczoraj kolo 19
Pozdrowienia dla 147 przed chwilą przechwyconej w Stobiernej :)
a ja pozdrawiam 166, 159, 156 LF widziane na wylocie z Lublina na Warszawe, niestety wszystkie bez ramek wiec nie machalem :)
RRR skojarzyło mi się z Tobą bo wiem, że Ty taką AR masz :) wczoraj również widziałem AR 166 na RRS z ramkami, grafitowa? szedłem chodnikiem machane odmachane :) pozdrawiam :)
Pozdrowienia dla Niskiego widzianego dziś rano w okolicy ronda na Niepodległości. Wygląd i wrażenie, jakie Twoje GTA robi na ulicy pozostawia wrażenie, oj tak.
Tak myślałem, ale pewny nie byłem :)Cytat:
Pozdro dla aflisty jadący 166 przez obwodnice Agatówka -> Stalowa Wola
Również pozdrawiam, jakoś smutno wyglądałeś jadąc do pracy?!
Czyli dobrze spostrzegłem. 3maj się brachu! Płytki olać! Dużo zdrówka dla dzieciaka!!
Pozdro dla 156 mijanej dziś ok 12:40 na Mieszka I. W ostatniej chwili zauważyłem i odmachałem. Jeszcze awaryjne poszły :)
Pozdrowienia dla 147 czerwonej mijanej dziś na trasie Lublin Włodawa
pozdrowienia dla czarnej 159 SW na RDE na ulicy Jana Pawła w Debicy przed 12(w okolicach DAKOLu-szedlem chodnikiem) i dla czarnego sedana 159 pod Jubilatka na Krakowskiej (pod kosciolem Ducha) ok.20:15
Pozdrowienia dla kierowcy srebrnej 156 na klubowych ramkach widzianej dzisiaj na ul. Rzeszowskiej w Nisku ok godziny 16:30
Też ją widziałem, pozdrowienia także dla 156 na klubowych mijanej między Stalową a Niskiem przed 9. Machane było ale bez odzewu. Niestety nikt już nie zauważa starszych modeli :(
Ps.
Wojtek to nie twoja 166 stoi codziennie obok Rzesz. 2a ??
Pozdrowienia dla Ramziego ktorego dzis delikatnie zagadalem pod Jubilatka
Pozdro dla szarej 156 RJS(ramki) widzianego na ul. Moniuszki w Rzeszowie ok 14.
Pozdro dla bliźniaczki mojej Belli - LHR 047... Hrubieszów <=> Zamość :)
Pozdrowienia dla 156 na Ruskiej w Lublinie wczoraj wieczorem. Potrąbione - odtrąbione.
Pozdrowienia dla Ramziego widzianego dzis po 16 kolo Parku Jordanowskiego(pomachane i odmachane):)
Pozdrowionka dla właściciela alfy 156 sw trzymanego przez policje bo ktoś mu w bagażnik zaparkował koło 15 na pobitym!!!!
Pozdrowienia dla 156 SW na tablicach RZ XXXX (jasny kolorek) trzymanego przez policje (wczoraj) w Rzeszowie-mam nadzieję że obyło sie bez mandatu.