tak mniej wiecej to bylo okolo 14tej :) szkoda ze tak pozno Cie zaowazylem bo pocisnalbym za Toba i jeszcze bysmy pogadali ... no nic nastepnym razem
Printable View
tak mniej wiecej to bylo okolo 14tej :) szkoda ze tak pozno Cie zaowazylem bo pocisnalbym za Toba i jeszcze bysmy pogadali ... no nic nastepnym razem
Pozdrowienia dla kierownika/kierowniczki czerwonej 147 dziś mijanej w okolicach Węglińca
Pozdrowienia dla kolegi w granatowej 146, który przed momentem obtrąbił mnie na świebodzkim :)
Sori , ale ocb zorientowałem dopiero po chwili - jak widziałeś wracałem z suto zakrapianego wesela, które skończyło się ledwie kilka godzin temu, dlatego moje procesy myślowe lekko zwolniły :D
Swoją drogą niezłe mas oko ! :)
Pzdr i dobranoc :)
Pozdrowienia dla właściciela białej GT - widziany dzisiaj ok 10 na stacji STATOIL przy ul. Braniborskiej ;)
Pozdro dla ciemnej GTV na DWL 60.. z klubowymi ramkami. Zaparkowałeś/aś koło mnie pod szpitalem na Grabiszyńskiej :)
No służbowo tak ;D
pozdro dla Lysego mijanego dzisiaj w drodze do pracy :)
To calkiem niezly slupek Ci spustoszenie na klapie zasial!
155-tka czerwona, chyba Formula (spojler taki jak u mnie) widziana na drodze E65, bardzo blisko Dobromila. Szybko się mięliśmy, ale widziałem że kierowca też spojrzał :)
Pozdro dla nieziewającego Xenocyda :)
Jeszcze ostatnio wyczaiłem kręcą się po Głogowie czarną 155 z podwójnym wydechem zadartym do góry. Niestety, zauważyłem też, że po lewej z tyłu jest mocno wgnieciona :(
Ale pozdrawiam właściciela, który tylko zdążył na mnie spojrzeć i musiałem już wyjeżdżać z tego parkingu Tesco ;)
dzis pod areną widziany Pociesznego auto a potem i sam właściciel, niestety zanim zdążyłem coś powiedzieć to już go nie widziałem (aluzja do strusia :P), potem Tajniakos pod PKP- machałem z przejścia dla pieszych :P
Przez chwile staliśmy tam we 3 :)
http://img845.imageshack.us/img845/60/zdjcie0401d.jpg
Uploaded with ImageShack.us
Pozdro.
Odjeżdżając zdążyłem złapać tylko ostatnią, która pozostała :)
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2011/08/13.jpg
Tylko Twoja ramka Jarek jakaś nie do kompletu ;)
Pozdrowienia dla 156X widzianego dzisiaj na Legnickiej w okolicach Magnolii
Pozdrowienia dla kierownika widzianego dzisiaj na legnickiej około 15:00 Alfa 147 czerwona rej DB coś tam coś tam dzięki za puszczenie seniorki 164 :D na kozanowie w czwartek widzina 155 czerwona łapa była:D
Dwie srebrne 166, jedna chyba Fl
stojące koło siebie na parkingu osiedlowym przy Generała Wladysława Sikorskiego dzisiaj w lubinie ;)
Jedna DLU - to chyba FL druga FMI.
Chcialem zaparkować swoja 166 obok ale już miejsca nie było :(
kto dzis lecial przez czarna 159 na blachach PK podwalem w strone mostu sikorskiego?
Na pewno było :D oj, śliczna ona jest...
a ja wiem?:) czarna byla ale nie widzialem czy to 3.2 q4
a czy na siedzeniu pasażera siedziała młoda blondyna ??
... tylko czekam aż "ktoś" zajmie głos w tej sprawie :P
hehe piszę tak bo kiedyś już ktoś przyuważył męża eMki i zadałem to samo pytanie :P :D
czyli to kolega malzonek?:)
hehe.. Tęskniłam za Wami :o
Fajnie Was "słyszeć" w tych dyskusjach. Przynajmniej wiem, że we właściwej okolicy kręcił się :lol:
Nic się nie ukryje, ledwo z urlopu wrócilismy :D
Odnośnie blondynki, to zasadnicze pytanie o której Dante alfę widział, bo:
- rano, po 4h snu to własnie o śnie marzył, a nie o blondynce ... :lol:
- po południu, może i owszem, ale to musiał się szybko regenerować i wyskoczyć z biura, bo w domu był wyjątkowo szybko :lol:
ps. kto wymienił emotki ???? Te wygladają, jakby ostro najarały się...
no kogo ja moglem znowu rano minac? :) Oczywiscie Lysego - ale miejscowka inna, bo kolo Astry, wiec zaskoczenie bylo! Pozdro!
PS: czy Wy tez na dole strony, w miejscu gdzie automatycznie pokzuja sie tagi dla watku, widzicie "dziwki w Opolu"? :lol: