dzieki, już zamówienie poszło
Printable View
dzieki, już zamówienie poszło
Nie chce być złośliwy, ale zamówiłem na stronie 2 szt ramek, zrobiłem od razu przelew, było to miesiąc temu, Do teraz ich nie otrzymałem, na emaila ze sklepu nikt nie odpisuje, co jest do cholerny grane?!
Ja tez jestem ciekaw czekam od poczatku kwietnia
nie miesiąc temu tylko 31 marca w sobotę a przelew zaksięgowaliśmy 3 kwietnia we wtorek więc tak na prawdę dziś mija 16 dzień od momentu zapłaty co ma się nijak do miesiąca o którym piszesz. nie zmienia to faktu że jesteśmy już 2 dni po terminie za co przepraszam :/
wszystkie złożone i opłacone do 15 kwietnia zostały dziś wysłane, jutro będą u adresatów.
W porządku, nie mam nikomu nic za zle, myślałem że coś nie tak. Gites, dzisiaj montujemy
Doszly bedzie pieknie dzieki
Do mnie też doszły, niestety z trzech sztuk dwie uszkodzone a były porządnie zapakowane... Co teraz?
Ale ta przesyłka nie pozwala sprawdzać przy kurierze poza tym uważam, że były zapakowane ok i być może były już uszkodzone
Dzwoniłem do kuriera, w pn przyjedzie z protokołem
Kurierzy nigdy nie czekają na otwieranie przy nich, ale to bez znaczenia bo do złożenia reklamacji nie jest potrzebna w ogóle ich obecność. Nie wiem skąd się wziął ten zabobon, że niby trzeba przy kurierze otwierać, bo nie tak się to odbywa, co możecie sobie w regulaminach najpopularniejszych firm kurierskich przeczytać.
A ja tak z innej mańki... u co niektórych widzę ramki 3 kolorowe zindywidualizowane z nickiem (tył) i samym adresem alfaholicy.org (przód). Te ramki zamawia się w jakiś specyficzny sposób? jest jeszcze szansa ich zamówienia? czy jak to się ma?
[MENTION=76888]beowolf.world[/MENTION] m.in. u mnie :cool:
wszystkie opłacone na tą chwilę zamówienia zostały dziś zlecone do wysyłki, kurier odbiera paczki w poniedziałek a więc spodziewajcie się ich we wtorek
[MENTION=2484]flatbeet[/MENTION] w środę bo we wtorek święto :P
Witam :) Czy to normalne, że po roku czasu od założenia w jednej z ramek pękły 2 z 3 zatrzasków? Od momentu założenia ramki ściągałem tylko 2 razy przy detailingowaniu samochodu, parę dni temu zaświecił mi się komunikat od podświetlenia rejestracji, zabieram się za zdejmowanie rejestracji, a tam dolna listwa ramki z logiem klubu lata sobie luźno:confused:
Ramki dotarły w środę, nie uszkodzone :)
Moje ramki...1 roku nie mają jeszcze ale prawie :)
Załącznik 245050Załącznik 245051
przednia i tylna :)
Czemu te ramki za każdym razem są inne, raz są z pięcioma zatrzaskami (są lepsze), raz z trzema ?
A czy posiadasz jakieś informacje odnośnie tego czy jeszcze komuś popękały samoistnie zatrzaski?
Wszystkie zamówienia, których wpłaty zaksięgowaliśmy do niedzieli 13.05, zostały dziś spakowane i jutro rano odbiera je kurier, spodziewajcie się dostawy w czwartek :)
no przyszly ramki i smycz w 13dni, wszystko fajnie :D
Poszedł przelew 21.05
W tytule nie dało się użyć "_", który mam w nick`u
Chyba pójdę w ślady innych i kupię
Kiedy najblizsza wysylka? Ramki zamówione 1.06
Wszystkie zamówienia złożone i opłacone do końca maja zostały dziś wysłane. Paczki z ostatnich dwóch tygodni zostaną wysłane jutro, właśnie siedzę i pakuję.
Witam,
Właśnie zakupiłem nowe ramki z odbiorem osobistym w Świdnicy.
Czy ktoś może mi powiedzieć czy tam można normalnie pod wskazany adres wbić czy to jakieś prywatne mieszkanie/dom?
Pozdro