Piotrek ja bym się pisał ale tylko jak na razie na tylną :D, boczne jak na razie zostawię :D źle nie wyszły ;)
Printable View
Piotrek zapodaj mi fotkę tej sprężarki chodzi mi o miejsca montowania przewodów od klimatyzacji
Ok ale na razie mam dwie osoby, a to trochę mało. Żeby udało się z 5 osób znaleźć to wtedy można liczyć na ceny dobre a tak to lipa.
- - - Updated - - -
Jak dam radę to zrobię to jeszcze dziś ale dopiero wieczorem jak do domu wrócę. A jak dziś nie ogarnę to na bank w ciągu dnia jutro.
[QUOTE=piotreek;1220293]Ok ale na razie mam dwie osoby, a to trochę mało. Żeby udało się z 5 osób znaleźć to wtedy można liczyć na ceny dobre a tak to lipa.
- - - Updated - - -
jak coś to ja się jeszcze pisze...najlepiej w przyszłym tygodniu
Więc na szybki przyciemnianie jest:
1.Lokers- tył
2.Fenix- tylne (jak dobrze skumałem ;))
3.Piotrek (tak????;))
Jesli ogarne sie z kasa jutro to i ja chce tylną:D a tak z ciekawosci, wlasnie ileza ta jedna tylna szybe?
1.Lokers- tył
2.Fenix- wszystkie
3.Piotrek (tak????;))
4.Robert-tylna
Sory Sebaaaaaaaaa, że tak dopiero dziś daje zdjęcia tej sprężarki ale zarobiony weekend miałem.Załącznik 101003Załącznik 101004Załącznik 101005
- - - Updated - - -
A co do przyciemniania szyb tylko trzech jest. Kurczę to mało bo on mówił że przynajmniej jak by z 5 osób było to by dał taniej. Może jeszcze ktoś chętny???
podajcie cene na tył plz:) moze się dopisze:)
Na tył tzn sama tylna szyba tak???
No jesli sie da to właśnie ja tez chciałbym wiedziec ile za sama tylna szybe
Dobra ja się go zapytam jak mi się uda do dzwonić do niego, bo próbuję i nie mogę.
- - - Updated - - -
Sama tylna szyba - 150 zł
Tylna + dwie boczne tylne - 250 zł
Cały samochód oprócz szyby czołowej 350 zł
Pozdrawiam Wszystkich dziś machających...bez ramek to ciężko stwierdzić kto z forum, ale jak coś odmachałem każdemu :)
Ten na swiatłach skrecajacy w lewo to ja byłem:)(nie pamietam nazwy ulicy)
Fenix a czy Ty robiłeś ostatnio polerkę u Kolora na myjni ? Bo mówił że ma mieć jakaś v6 na polerkę ?
I co sebaaaaaaaa ogarnąłeś już tą klimę?
Klima mu działa :D:D:D:D::D, dziś alfa dostała nowiutką nerkę, znaczy się napinacz :D, piski ustały w końcu..........................jak zwykle niezawodny seba :D:D:D::D:D:D:D:D:D:D, dziś moja matula pyta się sebka :D czemu mój syn mówi do Pana przez telefon CZEŚĆ KOCHANIE :D:D:D:D:D:D:D:D...................beka jak nie wiem co :D
No właśnie to czemu mówi do Ciebie kochanie??????!!!!!!! :D
piotreek i jak z tymi szybami bo do końca tygodnia muszę to ogarnąć...
No to szybciutko robimy listę końcową osób chętnych na 100% ja umawiam na sobotę i sprawa załatwiona.
ja niestety odpadam w tym miesiącu:(
Dobra to kolega fenix już zapisany ktoś jeszcze chętny w najbliższym czasie? Nie musi to być nawet ten weekend.
dziś kolejna wymiana wahaczy po 2 miesiącach :/ w jednym guma poszła a drugi znowu skrzypi....były lamfordera czy jakoś tak teraz zakupiłem trw i mam nadzieję, że trochę pośmigają...no a jutro jadę na przyciemnianie szybek. pochwalę się jak będzie skończone
no widziałem Cie fenix jak kupowałeś wahacze w IC :D
tak pracuje tam :D widziałem Twoja Alfe jak stała przed Carsem :D
No i po wymianie wahaczy (po raz kolejny) nareszcie cisza :) szyby przełożyły się na jutro więc zdjęcia też jutro z przyciemniania wkleję
Pochwaliłem za wcześnie...wahacze oryginały, ale jak to Alfinka skrzypi sobie dalej :) czas się po prostu przyzwyczaić
Ładnie:)
To Wy sobie mozecie pomazyc, a ja ide zagrac w lotka:D
- - - Updated - - -
Dzisiaj troszke sobie porzeźbiłem w Alfie a dokładniej w tylnej półce:) (szkoda bylo bardzo, ale inaczej sie nie dało:(Załącznik 102064Załącznik 102069Załącznik 102084Załącznik 102101Załącznik 102106
w dzień zrobię zdj i wstawię jeśli zdążę:)
- - - Updated - - -
Obiecana fotkaZałącznik 102151