to tam gdzie ostatnio jak sie wybieralismy na tarnow ??
Printable View
to tam gdzie ostatnio jak sie wybieralismy na tarnow ??
Tak to ten parking co ostatnio przy tych betonowych barierach :)
jestem gotow chodz w sobote mam impreze firmowa najwyzej bede jechal cala droge za Toba hehehe
Do niedzieli wytrzeźwiejesz i pojedziemy delikatnie co by nas nikt kontrolować nie chciał :)
Ja mam czas zawsze na spota więc jak coś to wezmę linkę i to twoje niemieckie cudo techniki doholuję na spota włoskiej motoryzacji :D Dziś lub jutro miałem spotować z Bogdanem i Łukaszem naprawiając AR 166 Łukasza ale nic nie dzwonią więc nie wiem co z tym spotem będzie :)
ja tez czekam na info od Bogdana bo mi da znac jak bedzie mial czas :) ale spotkac sie zawsze mozna tez :) ja na Adige LT8
Ale wy jesteście czasowi, zazdroszcze :D :D
Patryś wczoraj po południu widziałem twojego JTS-a jak jechał tędy http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=146115&stc=1 czyli od parkingu za szpitalem przez Windakiewicza koło mechanika i w dół do Krakowskiej pod prąd :P :D Nie ładnie tak łamać przepisy :P :D
Nie możliwe to nie mógł być mój :P
Co do niedzieli, jak będziecie jechać, to nie czekajcie na mnie w Bochni, bo do 15:00 w pracy będę, także prosto do Brzeska będę jechał :)
wysłany przy użyciu cegły ceramicznej z dodatkiem klinkieru
Tak jak ci dziś mówiłem to przyjedziemy po ciebie pod wypożyczalnię z Majką i Martusią około 14.55 :)
JTS chyba się pojawi, jak będę w stanie :P
Patryk to jeśli się wybierasz to też przyjedź około 14.55 pod wypożyczalnię Video World na Storynkę po Marka i razem wszyscy do Brzeska pojedziemy :)
Witam
Podaję dokładniejsze informację odnośnie naszego zlotu Niedzielnego połączonego z Zakończeniem Sezonu i wspólnym Grillowaniem.
A więc w niedzielę 5 października o godzinie 15 spotykamy się w Brzesku na parkingu obok Sklepu Lidl czekamy pół godzinki na przyjazd spóźnialskich i o 15.30 udajemy się wszyscy do Miejscowości Porąbka Uszewska gdzie będą na nas czekać Kiełbaski z grilla i tym podobne ciepłe jdania. Dodam że dla Najmniejszych Alfaholików na miejscu jest plac zabaw aby umilić sobie słoneczne popołudnie :) . Jeśli chodzi o parking to będziemy mieli do dyspozycji albo przy samej restauracji gdzie będzie grill albo w odległości 200m z racji iż wtedy będzie Odpust.
Do zobaczenia w niedzielę. Pozdrawiam Michał :)
Więcej informacji na Facebook-u https://www.facebook.com/groups/294659394017543/
Mała Zmiana planów udajemy się do Gospoda Tadeusz oddalonej 8 km tj 10 minut od miejsca naszej zbiórki http://www.hotel-tadeusz.pl/index.ph...tpage&Itemid=1 i tam będą czekać kiełbaski i karkóweczka :) zapraszam wszystkich serdecznie :)
Pozdrawiam Michał :)
Marcin nie jestem w stanie a raczej mi się nie opłaca bo nie chce mi sie zjeżdżać z autostrady bo już będę śmigać i prosto ba brzesko jadę, może na drodze się spotkamy ^^
a ja nie dam rady bo mam wesle brata wraz z niedzielnymi poprawinami :) wiec watpie ze w poniedizalek nawet bede mogl jezdzic :)
a ten znowu z ta autostrada :P
Zdjęcia z dzisiejszego zlotu w Brzesku : http://www.forum.alfaholicy.org/malo...ml#post1505480
Pozdrowienia :)
co tu taka cisza i cisza i cisza ??
Wszyscy śpią :P
Ja na jakieś dwa tygodnie odpadam ze spotów bo będę musiał bellę oddać na drobne poprawki blacharsko-lakiernicze ;)
kto sie porusza po bochni srebrna 166 na naszych ramkach bo go nigdy na zlocie nie widzialem??
Chyba wiem o którą Ci chodzi 166 przed fl ? ;) To była Alfa znajomego który odsprzedał jakiemuś gościowi już na ramkach i tak sobie jeździ :D
Są dwie srebrne 166 w Bochni na ramkach klubowych :P Jedna stoi na osiedlu Niepodległości i jest na blaszkach KBC a druga stoi na parkingu przy cmentarzu Rozalii na Windakiewicza i jest na ramkach KSU :) Ta pierwsza była raz na spocie WOŚP na Texonie w tym roku a ta druga pomimo pozdrawiania na forum i na żywo się nie odzywają :( Widocznie łatwiej spotkać pseudo Alfaholika który kupił Alficzkę na naszych ramkach niż faktycznego klubowicza :(
no niestety raczej tak a na pozdrowienia to tylko nasze grono odpowiada
To samo czarna 159 z CB, facet ma klubowe ramki, a na łape nie odpowiada.
Natomiast odpowiada oramkowana ciemno zielona 164, któej na forum nie ma ;).
hej! planujecie jakis spot na pierwszy tydzien grudnia? ;)
Arthrm podaj datę i godzinę to na pewno ktoś się pojawi :)
można by było się zjechać, nie wiem jak reszta ale jakiś temat zapodajcie :)
Więc tak skoro nikt się nie kwapi odpisać to spota robimy w sobotę 8.11.2014. Spotykamy się o godzinie 15 na górnym parkingu Galerii Rondo i stamtąd jak coś to pojedziemy sobie jak będzie zimno na herbatę do Gospody nad Rabą.
powinienem byc :)
To tak po dzisiejszym spocie powiem wam wszystkim którzy niby mają alfy i twierdzą że są Alfaholikami że dziś pomimo kijowej pogody byłem wraz z żoną i córką na zapowiadanym spocie i nikogo więcej nie było. Więc jeśli znów ktoś będzie pitolić że jest małe zainteresowanie Alfami i spotami to ch.j , d.pa i kamieni kupa tym wszystkim którym nie chce się tyłków ruszyć i pokazać sobie i może innym że warto zainteresować się Alfą Romeo i wszystkim co jest z nią związane.
to był spot jakiś wczoraj?? :O kurcze szkoda, że nie zaglądałem tu, ale jakoś za dużo sie dzieje u mnie ostatnio :(
Lol ;) współczuję ;) swoją drogą słyszałem ze w grupie Ar jest Tomek M. ;) którego chyba znam z widzenia z 1lo ;) ja niestety będę w Polsce ale późnym wieczorem w niedziele :/ i do środy ( 30 listopad do 3grudzien). Poniedziałek obowiązkowo Mysłowice...
Marcin ja byłem chętny ale Ty napisałeś dzień godzinę itd i nie zapytałeś kto kiedy może i wgl :/ więc się teraz nie dziw że nikt nie pokazał się :/
mi sie troche weekend wymknal spod kontroli i wrocilemm dopiero dzis do domu ;/
Hej Panowie! Wiecie gdzie mogę kupić w Bochni pady polerskie i podkładki (dyski) do ich montażu? Znam tylko jeden sklep niedaleko straży pożarnej :/ ale nie wiem czy maja takie rzeczy...