Czyli bedzie nas trzech i pół drift-r'a?
Wystukane panewką z miski dwulitrowego TS'a
Printable View
Czyli bedzie nas trzech i pół drift-r'a?
Wystukane panewką z miski dwulitrowego TS'a
będę ja
To w takim razie często widuję twoją Alfe. P.s wymieniał ktoś może koło pasowe alternatora? Bo nie wiem który klucz do niego pasuje (niby 33zęby), jak by ktoś miał takowy i by pożyczył to bym sie nie obraził;)
Wały godzina 12sta
tez bede
Pogoda średnia na spota...
Przejaśnia się. Pogoda na spota jest zawsze. I nie świrować bo jadę myć auto.
Ja wpadne brudną, wiec bedzie wiadomo ze ktora moja; )
No to było nas więcej niż 3,5 ;).
Ale opciach chłopaki :P Na swojej miedzy nie możecie się zebrać do kupy :sarcastic:
4x147, 2x156 i 1x166 - czyli 7 - mimo pogody było spoko.
A może by tak idąc za przykładem naszego Łodzianina, założyć profil spotów na fejsie?
Mówisz, masz: https://www.facebook.com/groups/696640440398732/
Zapisujcie się!!! :)
A gdzie zdjęcie dla potomnych :)
Będzie cieplej to i ognisko będzie i kiełbasa na kiju :cool:
I to jest dobry pomysł - może być nawet tam gdzie ostatnio ;). Tylko znowu potrzebny będzie jakiś harcerz do rozpalania.
Drift-r zawsze można zaadaptować do tego Alfe w taki oto sposób :D
https://www.youtube.com/watch?v=_fYtlhQ9vFU
- - - Updated - - -
bojownik z przelotem i po sprawie ;d
No mamy jednego dobrego podpalacza :cool: Po co coś zmieniać jeśli jest dobre hehe
dokladnie :) jest juz jeden majster od ognisk :)
Czy tu się odbywa darcie łacha z mojej osoby?
A gdzie tam darcie łacha było?
To kiedy spotykamy sie na grillu/ognisku? Dziś było tak ciepło że śmiało można byłoby coś organizować.
No Panowie to kiedy małe ognisko? Może w nast. tygodniu popołudniu np środa?
zapisalrs sie na fejsa ? tam poszla propozycja tej niedzieli 11:00
Nie ma mnie na żadnym fejsie, nawet tam nie zaglądałem :blink: A co będzie z tym tematem? To teraz i na fejsa trzeba będzie i na forum zaglądać?
wiezz ja fejsie po prostu latwiej jak masz smartfona skonfigurowanego. to Ci wszystko powiem: niedziela godzina 11 w ital car serwis. grill juz jest, ja brykiet wezme brakuje kogos zeby podpalke zabral :)
Kurcze mi nie pasuje niedziela, mam tylko ten dzień wolny w tygodniu i jest on dla mojej rodziny zarezerwowany :). No to muszę coś zrobić z tym fejsem, a smartfona nie mam :cool:
Niedziela w Ital Car odpada,bo mam przeprowadzkę na nową chatę i nie dam rady:( ale w innym terminie jak najbardziej:)
Co tu tak cicho?
Jakoś tak dyskusja dotycząca poprzedniego spotkania przeniosła się na FB. Jak tylko pogoda wróci do normy trzeba będzie zorganizować kolejne spotkanie.
ogolnie proponuje gokarty tak jak rozmawialismy ostatnio, tylko trzeba do tego dobrej pogody :)