dziś chyba uda mi się wbić jakoś po 20
dziś chyba uda mi się wbić jakoś po 20
no co chytrusy nie da nikt parę wizytówek :P
Dobra ja jadę już, zajmę miejsce :D
Dzisiaj mi pierwszemu przyszło rozpocząc podziękowania za Spota :) .... Dziękuję Wszystkim za przybycie.
Po dzisiejszym spotkaniu widać jak można choć troszkę zainteresować samochodem, wystarczy zdemontować orgynalne podrapane zderzaki i zamontować też podrapane, róznokolorowe zderzaki z GTA i jest inaczej :) Za Tydzień mnie nie będzie jak to Piotrek mi ładnie dziś wytłumaczył, ale za dwa tygodnie pewnie będzie już po malowaniu, nieomieszkam sie pochwalić efektami :)
Pozdrawiam Wszystkich manaików i oczywiście WSZYSTKIE Maniaczki :)
Dzięki za spotkanie, jak by ktoś jeszcze nie słyszał to mam do sprzedania belki i uchwyty (bagażnik dachowy) firmy CAM Taurus do 147 3 i 5D
I zajmuję się też naprawą samochodów nie tylko AR.
Dzięki wielkie za spota :)
Bocik dzięki za spinki - pamiętaj podesłać na priv nr konta ;)
W powrocie jeszcze chętny na wyścig się znalazł, więc czwartek udany :D
Pozdro i do następnego!
Dzięki Panowie (i Pani :-)) za spotkanie. Fajnie, że mogłem Was poznać ;-)
Tapnięte z SGS II
Dzięki za spota aaa i koledze za paski, zapomniałem jak się nazywasz :P
http://www.forum.alfaholicy.org/malo..._jaworzno.html co o tym myslicie ??
Sorry ze wczoraj mnie nie bylo na spocie ale bylem u zony:P wiecie jak to jest :D postanawiam sie poprawic i podjechac w przyszly czwartek :D juz z nowym rozrzadem i moze do tego czasu uda sie wymienic poduchy pod silnikiem bo trzepie mi autem jak starym mercedesem klekotem :P hehe
fajnie było pozdrówka dla obecnych:)
Izane dzięx za baner i wizytówki
do zobaczyska na Rabsztynie w niedzielę
no to hop do góry :)
Kto wpadnie za mną na spota w czwartek?
Ja w przyszły czwartek dorwę tego co mi wgniótł tylni błotnik !!! Zachciało sie sprawdzać jakiej twardości sa sprężyny z kombi.
Ja wpadne :P
Ja jutro postaramsie byc :P
Jutro standardowo:
Ładna pogoda - u góry!
Pogoda beee - dół niebieski!
Kurcze, nie wiem, czy dam radę, jeżeli tak, to będę :)
w tym tydniu odpada (wyjazd) ale za tydzień jak najbardziej i mam nadzieje ze za tydzień zobacze bocika i petropila (musze z fachowcami pogadać) Miłego Spota życze :)
19 czy 20 ?:P
Mogę być na 19.00 jak ktoś będzie też :D bo i tak nie mam nic lepszego do roboty
To będę na 19 z abstynentem :P
TO ja tez bede na 19 :P
Spoko - nie ma się co wku.... Izane !!! Ja się znam tylko na lakierze a twoja wiedza jest szersza . Działamy z Bocikiem i do soboty jego bella będzie wymalowana a kiedy to poskłada - ( czas !?!) Tak więc dziś nas nie będzie
Pozdrowienia .
Ja będę ale po 20 to bede Was szukał u gory, no i musze swoja luba wziac bo mnie truje po co jezdze w te czwartki
pogoda troche z dupy ale od czego mamy podziemny :)
Dzięki za przybycie i do za tydzień! :)
Mam nadzieje, że za tydzień też znajdę 20 zł :D:D:D
Taa rozwniez dzieki :D nastepnym razem zgubisz a nie znajdziesz :P:P heh nie no fajnie by bylo tak co tydzien cos znalesc :P to 20 zl - to 100 :P
Widze was w niedziele na sosinie !! :D
Izany akuratnie teraz niebęde potrzebował pomocy mechanicznej chociaż kto wie kto wie :D nieobrażaj sie :* Dobra pytanie mam Pietropill będziesz bocik będziesz ?? reszta będziesz ?? ja będziesz :D
Hans ja wierze, że będę. Poślizgi w pracach zawsze jakieś są, ale nie mogą być przecież nieskończenie długie. Hans a Ty obiboku będziesz, bo ja to nawet jak własną Alfę mam w cześciach to inni czyt. Izany czasami mnie podwożą.
jo byda byda musza to Twoje cudo łoboczyć i popytać sie o pare spraw :)
byda do 22:05 :D
To co pod Go Sportem w czwartek :)
zależy od pogody i tyle :D
Pogoda ma być ok, ja będę :P
Jutro 20.00 3 stawy! :)
Ładna pogoda - widzimy się u góry pod Go-Sportem
Pogoda beee - widzimy się na parkingu niebieskim
Yo! Nowik musisz być bo musza coś obczaić :D