Pozdrowionka dla srebrnej AF 156 na sosnowieckich nr i klubowymi ramkami, stał w niedzielę pod basenem w Sosnowcu, pewnie razem moczyliśmy to i owo, hihihi....
Printable View
Pozdrowionka dla srebrnej AF 156 na sosnowieckich nr i klubowymi ramkami, stał w niedzielę pod basenem w Sosnowcu, pewnie razem moczyliśmy to i owo, hihihi....
A ja pozdrawiam Alfe Romeo Giuliette którą w sobote minąłem w Szczyrku:):) Nie odmachała ani nic, ale co tam Piękna była:)
Pozdrawiam (jak domniemam) Pafcia, spotkanego w Komorowicach na osiedlu. Potrąbione i mrugane!
oj, nie zauważyłem niestety.
A przejeżdzałem tam dwukrotnie, w strone Żywca niestety wtedy skupiałem się zjeść bagietke a w drugą strone zapierdzielałem na mecz bo już byłem lekko spóźniony :)
Pozdrawiam także ;)
A Ja pozdrawiam Alfe Combi jasno-niebieską za którą jechałem 25 km (przez Oświęcim itp , ale to pewnie nikt od nas
Pozdrowienia dla george i jego GT:D:D dzis na Gałeczki:P
Pozdro:)
A ja pozdrawiam Dziaru widzianego dzisiaj na Tychach śmigającego na rowerku. Pomachane było hehe:D
A ja pozdrawiam pana wraz z rodzinką w ciemnej 156 bez rejestracji z przodu - z którą miło śmigało się wczoraj wieczorem od ronda przy M1 aż do wiślickiej
żona lennego ;)
Pozdrawiam kierowcę czarnej 159 spotkanego dzisiaj w Żorach przy dworcu PKS.
Pomachane odmachane ;)
A ja pozdrawiam srebrna alfe 145 widzianą dzisiaj o 6 40 obok stacji shell na ul Legionów w czechowicach :) i pozdrawiam Pania w czarnej 145 widzianą dzisiaj na skrzyżowaniu Piłsudskiego-Komorowicka w Bielsku niestety w ten czas jechałem rowerem i nie miałem możliwości pomachania bo ktoś pewnie uznałby mnie za wariata;)
A ja pozdrawiam wojtekml w swej Belli :) odmachane chodz na rowerku nie mam znaczka Alfy:P
Ale fajnie :) pozdrawiam
witam pozdrowienia dla 156 sw po lifcie która stała za mną na Kołłątaja w Będzinie(pomachane-odmachane)
i dla czerwonej 156 mijanej dzisiaj na syberce tez odmachane:]
pozdrowienia dla niebieskiej 156 sw na blachach SPS ktora stała dzis pod polibuda w rybniku.
Jo pozdrawiom RogeraIZ,kery w koncu wpod do mie po gorzoła.
heja Slavik to ja Ci wczoraj wjechałem na czołówke, cobys zauwazył moje ramki w GALAXIE i znaczek Alfy- hehe i odmachane- hehe odezwa do reszty co jezdza innymi markami a w serduchu maja Alfe... --- czyli jak nie zajedziesz drogi to Cie niezauwaza! - p.S wskazany dobry reflex- Pozdro!
pozdrawiam kierownika 146 na klubowych ramkach zaparkowaną nie daleko vatenfalla w katowicach:D
pozdrawiam srebrną 147 na rej. ST widzianą w Mysłowicach ok 15.05 i ciemną 156 na SBE widziana w Katowicach na wyskości silesii :)
czarna 147 na czarnych telefonach z lpg stałą pod Fashion Housem ok 18
oraz 156 dzis w sosnowcu na si tablicach i na toorach stała na awaryjnych z trójkątem na zadku chciałem sie zatrzymac i pomóc ale miałem 19 minut by doleciec do zabrza z dokumentami
Przepraszam, już będę grzeczna:D
w każdym razie spóźnione ale z serca płynące POZDRAWIAM:)
Pozdrowienia dla prawdopodobnie bordowej GTV mijaną w Zabrzu. Chyba miała klubowe ramki, w każdym razie odmachane :)
a ja pozdrawiam dwie alfy popielatą 147 na SJZ i czarna mito na SWD które mijałem w Zdroju... :)
pozdrowienia dla czarnej 145 na SB.... widzianej w p-nie na wysokosci mc donalda, wyprzedzil pomrugal i odmrugane:) pozdro
Pozdrowionka dla Alfisty w błękitnej 156 KR... widzianej w Kryspinowie, odmachane i gościa w grafitowej 159SW, który chba nie kapował o co mi chodzi :)
Pozdrawiam panią w czarnej 164 widzianą dzisiaj na ul Żywieckiej w Bielsku oraz srebrną 147 widzianą na trasie Żywiec - Bielsko, :)
pozdro dla czerwonej 146 z cb na dachu mijanej niedaleko starego cpn w p-nie pomachane i odmachane
pozdrowienia dla kolegi wiertara, którego widuję chyba codziennie w Szczawnicy oraz pozdrawiam wszystkich tych, z którymi mogliśmy się spotkać po drodze do Szczawnicy w ubiegłą niedzielę 11.07 ;)
witam pozdrawiam alfe 156 srebrną widzianą dzisiaj na skrzyżowaniu na Bańgowiw pomachane- odmachane
Ps. coraz więcej alf w mojej okolicy jezdzi . przez ostatni tydzień widziałem z 10 różnych . Może zaczniemy marudzić o awaryjności naszych aut żeby alfa niestała się autem dla ludu....
Pozdrawiam czerwoną 155 widzianą dzisiaj na ul. Komorowickiej w Bielsku:) Pomachane odmachane:D
Pozdrawiam turkusową 145 widzianego na trasie Żywiec-Jeleśnia ok 19:40. Odmachane, ale na forum kolegi chyba nie ma:D
klubowicza z czerwonej 147 z "marasem" na szybach na SH blatach parkującego na tałzenie pod kosciołem
Pozdrawiam kierowcę prze-kurcze-pięknej ciemnej (czarnej, ciemnogranatowej?) 159 1,9JTD na dodatek Ti:eek:, na cudnych felgach:wub:, od której siłą odrywałam Darka w niedzielę po południu pod CityPoint, bo zamierzał już rozbijać tam namiot w oczekiwaniu na właściciela:D.
Czy to ktoś od nas?
Felgi rzecz gustu, więc nigdy nie wiadomo co się komu spodoba:) a te były dwukolorowe i ten kształt - dla nas poezja:) blachy ST.
Ale pozdrawiam również!:)
Pozdro dla czarnej 147, blachy KNS widzianego w niedziele koło Rymanowa, pomrugane - odmrugane :)