Byle nie od ukraińskiego szejka :D
Printable View
Byle nie od ukraińskiego szejka :D
Ja powinienem byc po 20:00
Dzięki za super spotkanie i witamy nowo przybyłych:)
Niezły rządek się ustawił ;)
Dziękówka za spota :D
dzieki za spota. Miło było poznać nowe facjaty i zobaczyć fajne furki :)
Dzięki za spot ! Do następnego :)
Dziękuję za świetny spocik:D miło, że nasze grono staje się coraz liczniejsze:) Szczególne podziękowania ode mnie dla pomysłodawców i realizatorów cudownego prezentu:D Jesteście bardzo kochani i bardzo mnie wzruszyliście!!!:):) Warto było zapodać pomysł spotów KEN-owych:):):)
Dzięki również za kolejny czwartkowy wieczór...
czarne MiTo jest piękne i będzie mi Was zawsze przypominało:):):)
Michał, ja nie chcę się z Wami żegnać:) ale czuję się wzruszona... Gdybym Was miała na jakiś opuścić, to z pewnością byłaby to jakaś poważna przyczyna..., bo sądzę, że gdybym nawet zmieniła auto, to i tak bym Was odwiedzała. Oczywiście pod warunkiem, że Wy chcielibyście mnie widzieć;) Ale póki co zostaję z czerwoną AR Mito:):):)
Dzięki za miłe przyjęcie i bardzo fajny spocik.
Pozdrawiam wszystkich:D
Miło było poznać i gratulujemy zakupu:)
Dzięki wszystkim za super spota, pięknie się ustawiliśmy w garażu w ten czwartek :)
czarno i niebiesko :D
Piękny rządek się ustawił pod scianą:):)
no dobra, nie ma jeszcze poniedzialku ale moze warto juz wybadac zainteresowanie najblizszym czwartkiem :)
kto chetny tym razem spotkac sie na RCW zamiast na KEN? Godzina spociku jak zwykle.
Kochani Moi, skoro Łukasz 'przyspieszył' poniedziałek, ja mam do Was prośbę, żebyście wypowiedzieli się w poniższych kwestiach:
1. Czy chcecie, aby najbliższy czwartkowy spot odbył się na RCW?
2. Czy chcecie, żebyśmy się przenieśli na świeże powietrze (parking Real/Obi)? W tym przypadku pamiętajcie, że pogoda w naszym kraju bywa kapryśna... Czy może zostajemy na parkingu odkrytym KEN Center?
3. Czy chcecie, żeby nasze spoty odbywały się nadal na parkingu KEN Center, a potem abyśmy się wspólnie udawali w ustalone miejsce?
4. Czy w przypadku zmiany miejsca zakładamy nowy temat?
Chcę, abyście się wypowiedzieli:) Jeśli pojawią się jeszcze jakieś 'wnioski formalne' także poddamy je pod głosowanie. Powyższe pytania to właśnie Wasze wnioski:):) Jeśli czyjegoś pomysłu nie uwzględniłam, proszę o info:):) Ja jestem jednak za demokracją:):):) choć pewnie kolega ergoMarcin mnie za to znowu skarci;)
Trzeba te kwestie rozsądnie rozstrzygnąć, bo obawiam się zamieszania, które spowoduje dezorientację..., szczególnie u osób, które chciałyby dołączyć do naszej grupy 'wzajemnej adoracji':D:girl_wacko:
Pozdrawiam Was serdecznie:)
Zima nas raczej nie zaskoczy więc spocik na świeżym powietrzu jak najbardziej za, tylko nie zmieniajmy nazwy "Spoty na Gruchacza" :P. Ja byłbym za opcją 3, ewentualnie umieszczenie informacji rzucającej się w oczy dla nowych spotowiczów o zmianie miejsca spotkań.
a ja pozdrawiam spotowiczow z Kasprowego na ktorym zima ma sie dobrze ;) z tego tez powodu mam nieobecnosc w miniony czwartek, mam nadz usprawiedliwiona ;)
Dajta znać gdzie sie spotykamy w ten czwartek, swieze powietrze jestem na tak :)
Szewi przywieź trochę śniegu w słoiku, bo tu w stolycy upały ;P
Mógł nam w swoim boxie na dachu przywieźć :D
Ja jestem za jakimś otwartym parkingiem. W zimię w podziemnym było 3.5*c, więc teraz w 10*c na dworzu chyba damy radę? :)
Jak dla mnie wszystko jedno gdzie - tylko na KENie otwarty z tego co widziałem zazwyczaj jest pełny...
Ja zaproponuję Blue City i najwyższy poziom parkingu piętrowego.. A może jakieś miejsce typu Cargo?
No i bez sensu wydaje mi się spotykanie na KENie + wyjazd, bo przyjeżdzamy w bardzo różnych godzinach, czasem nawet o 21-22 ktoś dojedzie...
Karty - jestem za :)
A może ostatni poziom Galerii Mokotów? ;)
Karty ok.
odrobina zimy w mieszkaniu ;) ;)
Załącznik 50456
Brakuje mu znaczka Alfy :D
Mnie w najbliższy czwartek najprawdopodobniej nie będzie, więc na teamt RCW się nie wypowiadam. Widzę, że 3-4 chętynych już jest, więc resztę ustalcie między sobą;)
Jesli chodzi o przeniesienie spotów na swieże powietrze, to widzę, że wszyscy jestesmy za:) ja osobiscie (podobnie jak Jonasz) jestem za Galerią Mokotów na górze:) przemawia za tym nie tylko moja sympatia dla tego miejsca, ale też względy praktyczne:) mamy swieże powietrze, ale też możemy zawsze pójsć na kawę, ciastko lub cos innnego. Tam mamy duży wybór:) Co sądzicie o tym pomysle??
---------- Post added at 12:02 ---------- Previous post was at 11:53 ----------
Sądzę, że jesli zaakceptujecie tem pomysł (który wydaje mi się optymalny), możemy już zacząć się już tam spotykać od 29.03. Chyba, że zdecydujecie się na najbliższy czwatek.
Pozostaje więc pytanie, czy w najbliższy czwartek GalMok czy RCW? Musimy się jak najszybciej zdecydować i ogłosić zmianę:):) Wygląda na to, że jajeczko będzie już na powietrzu;)
Pozostaje jeszcze pytanie, czy w Galerii Mokotów nas nie zamkną?
Teoretycznie jest otwarte do 22, i tam mają szlabany.
I kolejne pytanie, czy parking tam nie jest płatny?
Parking darmowy. Seanse filmowe kończą się później i ludzie jakoś muszą wyjeżdżać ;)
Pewnie się zbłaźnie ale co to jest RCW?
Nie smiejcie sie :P
Galeria Mokotów może być niezłym miejscem letnich spotkań, w razie deszczu możemy zjechać poziom niżej:):):)
Tymczasem i ja nie mogę na 100% potwierdzić swojej obecności we czwartek - niezależnie od miejsca...
Witam wszystkich. Jako embrionalny posiadacz alfy chce sie podpiac pod czwartkowe spotowanie ;-)