No narty czas przygotować kto jeszcze nie zdążył. :) Żeby nie było tak jak ze mną w tamtym roku, że narty z serwisu przywiozłem a tu się zima skończyła. :) Przynajmniej gotowe na ten sezon. :P
Printable View
No narty czas przygotować kto jeszcze nie zdążył. :) Żeby nie było tak jak ze mną w tamtym roku, że narty z serwisu przywiozłem a tu się zima skończyła. :) Przynajmniej gotowe na ten sezon. :P
Po długiej przerwie powracam:) znowu online:P i odrazu mam pytanie czy macie jakiegos znajomego lub wiecie gdzie przygotowuja do malowania felgi i malują??:P
tu Ci prysną felusie http://www.old-car.pl/index.php
kto wpadnie na noworocznego spota do Rzeszowa??Serdecznie zapraszamy.Sa 2 terminy 20.01 i 27.01.Jakby co wpisywac sie Panowie i Panie w odpowiednim temacie w dziale fora regionalne-podkarpackie i lubelskie.Pozdrawiam
właśnie parę dni temu patrzyłem/ myślałem/ ale kurde trochę daleko:( ale jakby była miejscowa inicjatywa to kto wie:)
Dużo śniegu dosypało w NS?
- - - Updated - - -
Pytam bo córa jedzie do dziadzia na ferie.
no Pawel ja tez nie mialem blisko do Żegocinybo pod 100 km
z Bochni 122 km,a z Nowego Sacza 146 km(wiec troszke dalej).Ja do Żegociny mialem 95 km
Nic nie obiecuje ale pogadam z chłopakami z Bochni może jakąś grupę wydelegujemy!
- - - Updated - - -
Fajnie by było się spotkać!
- - - Updated - - -
Muszę sprawdzić czy będę miała fundusze na paliwko,bo moja bellusia lubi paliwko!
Bedzie nam Bardzo Milo.Serdecznie Zapraszamy.Pozdrawiam
A tylko pisz o tym ostatecznym terminie!
- - - Updated - - -
Żebyśmy w ciemno nie pojechali!
napisze nie boj sie
Oki będę czekać ale wcześniej będę szaleć w NS.
Koledzy z NS i okolic zobaczcie jak się bawi Bochnia oddalona od Was o 70 km.
- - - Updated - - -
https://plus.google.com/photos/106529767486429648693/albums/5833570363062983825
- - - Updated - - -
Off Road i Alfaholicy!
- - - Updated - - -
Ale niestety tych drugich było znacznie mniej!
Phi... 2 tygodnie temu byłem na takim Off Road'zie, że w patrolach i discovery dyfry chciały podłogę podziurawić:) Gdybyś chciała się wybrać na Ukrainę 14 lutego to zapraszam na http://www.podroze4x4.pl/
Ale tam w takim "garniturze", jak na zdjęciach długo byś kariery nie narobiła:)
Dziękuje kolego za uznanie ale to tylko była zabawa dla WOŚP i wszystkich zdjęć tu nie ma.
- - - Updated - - -
A nam Ukrainy nie potrzeba w Polsce też robimy ciekawe rajdy poczekaj na następne imprezy!
No w mieście ciężko ale na pewno macie jakieś fajne tereny poza obszarem miasta.
- - - Updated - - -
U nas naprawdę była przednia zabawa i zebraliśmy parę złotych na szczytny cel!
Belfer, mialem Ci przypomniec o "daszku przeciwslonecznym" od strony pasazera :):)
wiec przypominam !! :big_boss::big_boss:
Panowie jakie są koszty wyrobienia nowego dowodu rejestracyjnego jak się np stary zgubi? Wydadzą sam dowód czy trzeba też tablice zmieniać?
Wydadzą Ci nowy bez oddawania tablic dostaniesz tylko nowe naklejki z hologramem na tablice.
- - - Updated - - -
A ile to kosztuje to nie wiem wejdż sobie na stronę wydziału komunikacji tam na pewno będzie cennik.
Qrwa przez pomyłke moje dokumenty do włoch pojechały. I niewiem czy czekać aż przyjadą spowrotem czy nowe robić.
O kurcze to naprawdę porażka.
- - - Updated - - -
Zależy ile będziesz musiał czekać?
- - - Updated - - -
Na powrót ich do kraju.
Dobre,dobre!!
- - - Updated - - -
Jak kontrolę przeprowadzą karabinierzy to sie zdziwią bo nasi policjańci nie załapią o co chodzi.
- - - Updated - - -
Dla nich ważna jest fotoradar i przekroczenie prędkości a nie papiery!
Witam! Miał ktoś z was styczność z fiatem pandą? To normalne że po wcisnieciu sprzęgła na pare sekund rosną obroty silnika??? O jakieś 100-200 obrotów/min. Niewiem dokładnie bo obrotomierza nie ma.
Sprawdż czy ma czujnik pedału sprzegła przy pedale.
- - - Updated - - -
Czekaj chyba moja pomyłka bo fiaty panda go nie mają.
Niema czujnika. Dziwne z tymi obrotami...
Wiem pomyliłam marki samochodów,a gazu nie ma czasem ta pandka bo to dość dziwny objaw!
Gazu brak. Bardzo mnie irytują te obroty.
Podjędż może do warsztatu np.Sowa zajmuje się w NS Fiatem może to jakaś błahostka.
Tylko nie sowa....... Pewnie ten typ tak ma bo autko jest nowe,prosto z salonu i już by się psuło...
Tym bardziej jak nowe powinieneś odwiedzić ASO to nie jest normalny objaw.
- - - Updated - - -
A innego oprócz Sowy w NS nie ma,chyba że się bujniesz do Krakowa albo Tarnowa.