Ciesz się, że nie w trakcie roboty ;)
Printable View
Wymiana filtrów, malowanie tłumika (korozja już go brała) - troszkę roboty, ale ładnie wyszło i jestem zadowolony :) oraz naprawa klamki schowka, niestety odpadła w końcu - teraz jest już cacy
a ja dziś wymieniłem luźny sworzeń wahacza dolnego ;) razem z wahaczem za 350 zł
i zalożyłem letnie oponki, bo zimówki już popiskiwały na niektórych zakrętach :)
a ja kupiłem mojej siostre zeby jej smutno nie było :) znowu sa dwie !! i oprucz tego zrobiłem przegląd zaliczony bez problemu tylko za ostatnim tłumikiem sie trzeba rozgłądnąc a przy drugiej linke recznego wymienic
Dzisiaj, wymieniłem klocki tył, ogranicznik drzwi kierowcy i nastała cisza.
doszedł komplet skórek od kam02 , polecam goscia wie co sprzedaje :) ,jutro pielęgnacja i autoadaptacja do funi , oprócz tego nowe żaróweczki h7 hyper white cool blue, dołożona tylna lewa blenda i wypucowany silniczek , w planach pomalowanie pokrywy na czerwono
Wczoraj w nocy włożyłem 2.0 TS 8V
Ale do bagażnika. Więc miałem Alfę Bimotore.
Niestety, już wyjąłem :P
Alfa dostala komplet nowych opon letnich Uniroyal Rainexpert. Mam nadzieje, ze beda sie dobrze spisywac na drodze.
Też w tym roku pokusiłem się o te oponki z tym że do opla i powiem Ci że jak za taką cenę to pierwsze km pokonane bardzo pozytywnie
Ja dziś odebrałem zderzak GTA od Mariusza z lakierni :D Dziś zamawiam też progi z GTA