To zamawiaj resztę, zakładaj i pokazuj jak to wszystko wygląda ;)
Printable View
Wczoraj wymiana oleju,a dzisiaj zaliczony przegląd.
Bella dostała nową przednia szybę po poniedziałkowym "kamyczku".
Dowiedziałem się właśnie, że moja bella obchodzi dziś swoje 10 urodziny :D. Z tej okazji w weekend zaserwuje jej kompletne mycie i zrobię parę fotek:)
wypucowałem komorę silnika , dodatkowo na pokrywe zostal położony nowy lakier w tych samych barwach czyli srebrny czarny i czerwone napisy , wyglada teraz jak nówka , jutro jak zdążę to mam zamiar owinąć nowa izolacje przewody wszystkie które są widoczne ( stara izolacja jest albo cala zakurzona albo zaczyna sie odklejac )
Obulem w telefony i letnie buty, bo ponoc w koncu jest wiosna, nie? ;P
Wysyłane z mojego HTC ChaCha A810e za pomocą Tapatalk 2
A ja Założyłem swojej belli nowe buciki i pomalowałem zaciski:)Felgi 18 Cerchio Q2 + Conti 3-ki:)
Zaciski z przodu wg wzoru z naszego forum, a tył to już trochę moja inwencja twórcza:D Nie chciałem, żeby było zbyt czerwono. Jak się wam podoba?Załącznik 53456Załącznik 53457Załącznik 53458
Dziś w końcu wziąłem trochę wolnego, wymieniłem przepaloną ostatnio żarówkę świateł mijania na Osram Night Breaker Plus. Wymieniłem oczywiście również tą działającą żeby mieć komplet. Poprawiłem mocowanie przedniego zderzaka, które się ostatnio poluzowało. Następnie stwierdziłem że jak już robię coś przy aucie to pójdę po całości i wyczyściłem wszystkie plastiki i przewody w komorze silnika po zimie bo nie wyglądały najlepiej, następnie wyczyściłem deskę rozdzielczą i plastiki boczków i nakładki progowe. Na koniec całe auto umyłem i teraz sobie wysycha ;)
Założyłem nowe letnie opony Firestone Firehawk TZ300, umyłem, nawoskowałem, poodkurzałem i wyplakowałem.