No dla mnie koło UG w Chełmcu to pod domem. :) Chętnie wpadnę.
Dodano po 5 minutes:
No i widzę, że sąsiedzi ode mnie z Chełmca na spocie byli czerwoną 147 pięknie wypolerowaną. :) Pozdrawiam, pozdrawiam. :)
Printable View
No dla mnie koło UG w Chełmcu to pod domem. :) Chętnie wpadnę.
Dodano po 5 minutes:
No i widzę, że sąsiedzi ode mnie z Chełmca na spocie byli czerwoną 147 pięknie wypolerowaną. :) Pozdrawiam, pozdrawiam. :)
To jak?? Spocik pod UG w Chełmcu??:-)
Piotrekkr widziany dzisiaj na Tarnowskiej o 11 :) mozna blindowac, machac, trobić ale nie widzi
Spoko mogles sie nie spodziewac bo jechalem Renault Trafic ale czerwonym widocznym z kilometra ;)
A, to wszystko jasne. Alfę bym zauważył ;) Ale z tym machaniem to coraz gorzej. Ostatnio w korku stanął koło mnie typ w czarnej 147 na KNS-ie. Tak patrzy, patrzy, moje felgi obczaił, auto obczaił, popatrzył na mnie. Na moje machnięcie ręką najpierw się skrzywił a potem spojrzał tak jakbym mu matkę skrzywdził ;)
chętnie oglądne twoją alfe :) ja też jestem z chełmca więc pod UG byłoby super, parking elegancki to wszyscy się pomieszczą :D
Właśnie dlatego zaproponowałem UG:-) miejsca jest duzo i spokojna okolica:-) wiec panie i panowie zgadujemu sie ładnie na jakiś spocik:-) pogoda jeszcze dopisuje, trzeba korzystać:-)
Jestem za może być niedziela ;)