Jakby co to z naprawdę dużym żalem będę musiał pozbyć się swojej - siła wyższa. W razie czego zapraszam :)
Printable View
Sam jestem posiadaczem 1.4TB MA i nie mogę jej nic zarzucić, znajdź mechanika, który kocha te samochody, a nie tylko Golf bo na naprawię innych się nie zna. A Multiair to nic strasznego, o ile ktoś serwisuje samochód z głową i nie oszczędza. Ludzie się naczytali o wadliwych i drogich Multiairach, a nie są to elementy, które się wymienia co roku. Koszt i tak jest mniejszy niż choćby wymiana łańcuchów rozrządu w starym A6 czy E90 :-D
Witam co sądzicie o przebiegu 230 tys km na auto z 2011roku warto taka Julkę kupić?
Ja mam 225tyś z 2011r jeżdzi się, wiadomo co nieco trzeba zrobić ostatnio chłodnice wody wymieniałem przy zawieszeniu tylko łączniki stabilizatora.Przebieg raczej w miarę normalny jak na te roczniki w naszym kraju jest jakaś dziwna legenda co do 200tyś km:D.Jeśli bedę trzymał to auto liczę że uda mi się do 2030r dobić do 300tyś:D
Witam moglibyście zerknąć na tą ofertę
.otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-giulietta-228340km-udokumentowane-totalny-full-czerwona-pano-navi-oplacona-ID6DymOR.ht
VIN ZAR94000007078826 jest zgodny?
Dziękuję
Chyba już poszła brak aukcji.
Jest , trzeba na końcu dopisać htmlhttps://www.forum.alfaholicy.org/ima...2021/01/87.jpg
Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka
Święta prawda !!!
Przelatałem moją Julką ponad 3,5 roku i szczerze mówiąc nigdy mnie nie zawiodła.
Jak w każdej marce klucz do sukcesu jest jeden -
nie oszczędzać na serwisie i dbać. Jak czyta się opinie ludzi którzy wymieniali olej co 30000km to nigdy obraz nie będzie zbyt ciekawy i nie ważne czy będzie to Alfa, czy np. Renault, które w 1.6hp 205KM też ma interwal wymiany oleju 30000km... żenada :)