Sam nie znam dokładnie warsztatów u nas. Odwiedziłem parę razy Vekto. Koledzy z forum polecają warsztat w Radomiu. Chyba w tym wątku jest nawet namiar.
Printable View
Nie miałeś w swoim autku problemu ze skrzynią? Często widuję Twoje autko (super się prezentuje), bo mieszkamy na tym samym osiedlu ;)
Ja polecam Kamila z Radomia mechanik dokładny i zna się na rzeczy! Jak coś to mogę podać Ci dokładny adres i numer tel
694463623
Radom ul.warsztatowa 4
W Starachowicach nie ma dobrego mechanika, a przerzuciłem ich kilku. Najczęściej jedno zrobią a drugie zepsują. Vekto faktycznie nie jest złe, kilka razy byłem i nie narzekam, ale jeśli chodzi o alfę to goń do radomia. Kamyl zrobi dobrze auto i nie zedrze z ceny.
Dzięki za info. Numer mam zapisany, w razie czego wiem gdzie się kierować.
Hej, 2 października (niedziela - godziny popołudniowe) będzie zlocik w Kielcach połączony z jazdą gokartami. Oczywiście gokarty nie są obowiązkowe ale gdyby byli chętni na wyjazd to dajcie znać.
Panowie ostatnio w czasie wymiany oleju po zdjęciu osłony pod silnikiem moim oczom ukazała się ruda koleżanka na przedniej części sanek. Znacie kogoś kto mógłby pomoc mi to zneutralizować i zabezpieczyć przed sezonem zimowym?