Oni sami nie wiedza :D
Printable View
Oni sami nie wiedza :D
Na spotach udało się spotkać w 6-7 osób ... alf jeździ dużo więcej ... wiele posiada ramki ale slabo z organizacją
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Zapraszamy na https://www.facebook.com/groups/podkarpaccy.alfaholicy/ - reklamujcie wśród znajomych i zapraszamy do Rzeszowa na cotygodniowego piątkowego spota! Zróbcie spota u siebie - jeśli termin będzie dogodny być może więcej nas zajrzy do Was..? :)
A tam Czarny_28 od razu nie wiedzą. Wiedza wiedzą heh ekipa zawsze ta sama. Może i ramki mają ale nie do końca pewnie wiedzą co one znaczą.
bezel a Ty planujesz miec jeszcze Ale?
Spróbował by kupic coś innego :D
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Czarny_28 a nie wiem bo myślałem i Julce ale trochę małe po 159 wiec do końca przekonany nie jestem mając trzy Alfy może pora na zmianę
no malawa fakt.A ta Twoja 159 to gdzie poszla?Okolice czy gdzies dalej?Jest na forum?
Właśnie małe auto... moja 159 jest na forum chłopcze z Niepołomic wziął i czasem żałuję że się pozbylem bo było mega utrzymane auto... no ale cóż
dzis po brama do rafinerii na tym parkingu chyba pod delikatesami centrum czy jakis tam inny skelp jest widziana 159 sedan kolor jakis taki kawa z mlekiem na rej. RKR jakos przed 12 i oczywiscie na ramkach.Pozdrawiam