Wkupne po pół litra na lebka ;) żartuję. Po prostu bądź. Spoty sa co czwartek.
Printable View
Oczywiście że podtruwam :D, wkładam szmaty do rury wydechowej :D
vitaaaaam Cie jako pierwsza! :) ooo juz nie pierwsza :D ech to odswiezanie stron :P
uuuu,o wkupne nie pytaj :DDD hahaha
...a sezon ruszyl,spoty co czwartek. w najblizszy -zaplanowany grill - na stronach masz opis :D
milo mi poznac kolejnego zarazonego wirusem... :D
Dodano po 2 minutes:
.....ech,tez ja qrde szukam pod maską...i nic... :D
Oj Majeczka kusisz, kusisz - i normalnie miód na moje serce lejesz ;)
Ostatnio w czwartki delegacje mi wypadają, a w najbliższy niestety mam firmowe bardzo oficjalne wyjście - no chyba ze wpade ok 23ciej w galowym "gajerze" ;)
A limo Obamy dziś widziałem na własne oczy w Al. Jerozolimskich i to w dwóch egzemplarzach. Ale większe wrażenie zrobiła na mnie prawdziwa amerykańska karetka w kolorze czarnym identyczna jak w USA ;)
Ale i tak już się nie wygłupiają, nie zamykają trasy 3 godziny przed przejazdem. Nie lata wkur$%^ helikopter (ostatnio jak był Obama to podobno cały roczny zapas paliwa wylatali). A najlepsze, że ludzie wystraszyli się paraliżu i dzisiaj z roboty wracałem całe 20 minut :)
limuzynki i obstawa secret service robia wrazenie...z mojego 8 pietra idealnie widac 2 krążące nad cenrtum helikoptery wojskowe/śmigłowce? lol w kierunkach w jakich przemieszcza sie Barack :D gdyby nie to,ze zablokowali wawe,to nawet by mi sie podobalo :D
a efy chyba z Łasku przylecialy-mam 3km do lotniska w domku :D
Dodano po 2 minutes:
Zmianowy-heli.. latają dwa, ciagle w powietrzu, od rana :D
Po centrum ok 16.20 tez jechało mi sie zarąbiście i miejsce parkingowe w alejach znalazłem bez problemu. Aha najważniejsze kolumnę wozów z Obamą otwierały i zamykały dwie policyjne Alfy 159. "Niebiescy" wyciągnęli dla gościa najlepsze co mieli w garażu - przyjemnie było popatrzeć. Oczywiście sie nie popsuły wiec godnie ochraniały gościa ;)