-
Witam!Jak co roku tak i tym razem spotykamy sie NOWOROCZNIE w MAGYARZE w Wyżnym k.Rzeszowa.Jest jeszcze trochę czasu ale jest to okazja aby spotkać się w większym gronie niż na lokalnych spotach.Wielu z nas przebywa też na co dzień za granicą i nie mają możliwości osobiście się z innymi spotkać.Mając na uwadze tych członków naszej alfaholickiej społeczności ustaliliśmy już termin naszego noworocznego spotkania:będzie to NIEDZIELA 03.01.2016.
Ekipa rzeszowska jak co roku wyjeżdzać będzie razem z pod Praktikera(prawdopodobnie)ok.17.00.O szczegółach będziemy Was informować na bierząco.Zwracam uwagę wszystkim że nie jest to zwyczajny,kolejny spot tylko świąteczne spotkanie WSZYSTKICH miłośników AR na które przyjerzdzaja Alfaholicy zarówno ci świeżo upieczeni jak i Ci którzy działają w naszej społeczności od wielu lat a nie maja czasu zaglądać na inne nasze spotkania.Są to ciekawi ludzie,mający bardzo duże alfaholickie doświadczenie od których wiele możemy sie dowiedzieć i nauczyć.Jeszcze raz zapraszamy serdecznie i prosimy wstępnie dopisywać się do listy.
Na impreze nie ma wpisowego...każdy zamawia co chce i płaci za siebie.
1.motodoktor1 plus 1
2.krzysiekkurak plus 1
-
Jest ktoś chętny dzisiaj na spot? Można wykorzystać ładna pogodę
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
-
Może być. 16 tam gdzie zawsze?
-
Na parkingu przed rynkiem?
-
-
Ok
-
-
2 załącznik(i)
-
Ten parking nie jest przypadkiem przy Spółdzielczej? ;-)
-
Dokładnie. Pod nowym, ale jeszcze nie otwartym Brico Marche
Btw - jest w planie właśnie tam się spotkać w środę, może jakimś większym gronem, w końcu wszyscy mają wolne. Data już jest więc zostaje godzina - jakby była pogoda jak dziś(tylko bez wiatru) to o 15 myślę było by najlepiej