Na pewno nie ten z tego wątku
Printable View
Grubo... Fajna analiza. Czyli ktoś sobie zrobię remont za grube tysiące, a błąd w programie dalej tkwi i może mieć powtórkę z rozrywki?
Każdy silnik ma swoje dobre i słabe strony, współczuje każdemu kogo spotka taka przykra sprawa jak Ciebie, ale może ktoś znający temat, wypowie się odnośnie tej analizy którą ktoś wstawił stronę wcześniej, być może jest to wina programu to więdzą Ci którzy sie na tym znają...ważne, żeby cos z tym zrobić jak pisał wiedzmaak , bo po jakimś czasie przy nie sprzyjających warunkach znowu coś nie wytrzyma...a 2.0 ma chyba najmniej bolączek...
Pozdrawiam
bo nie pękają jak soft jest ok. masz tu przykład kolegi rybakmj, do tego dwóch moich znajomych też ma 2.0 zrobione na 200KM i śmigają już sporo na tym programie.
A jeszcze ciekawiej będzie jak powiem, że ów człek, który nie ma odwagi pisać pod własnym nickiem poprawiał jak określił "popsuty" soft w aucie Marcina jakies 1,5 roku temu (mogę dokładnie sprawdzić w mailu) i samochód jeździł na tej modyfikacji aż do awarii z tego co pamiętam przy 230kkm. Ale to i tak będzie moja wina przecież :) A tam przecież było od nas 196psów (czyli prawie tyle co vtech mówi że jest bezpieczne :D - 3ps więcej więc chyba już przegięcie?:D) a z arkusza ile koni wyliczone nikt tego nie wie. W jego oczach nawet jak na serii się zepsuje to wina będzie u nas, problem opla to też wina ślązaków.
Pomijam fakt, że w tym sofcie jest seryjnie limiter na 800st jeśli o egt chodzi tylko trzeba go umieć znaleźć a tu ruszony nie był, sugeruję tez zobaczyć kolejne mapy reaktywacji i ich osie temp.
Soft Rybaka przez Witka napisany też będzie zły na pewno w oczach Mirosława. Kurcze straciłem już rachubę jakiego nicku już używał, ciekawe czy sam jeszcze się w tym łapie?
I to co zawsze mi się podoba recyrkulacja :)