Ja być za piwkiem...
Printable View
Ja być za piwkiem...
Proponuję Teatr Letni 27.05 wspólny wypad na koncert Drupiego he he.No wiecie włoska motoryzacja i muzyka.Tornerooooo
No chłopaki trzeba troszkę wyluzować, więc co wy na to? Pisać proszę bo muszę wiedzieć czy wolne brać na 9,10 maja :) Oczywiście 8 na rano żeby wieczorkiem z wami obgadać parę spraw :)
No ja w połowie maja już belli nie użyje, będzie metamorfoza tak jak mówiłem. Chyba że ktoś chce mnie zabrać :)
Ja się na piwko nie piszę - nie piję :)
Można napić się herbaty, kawy, soku i zjeść coś przy okazji :)
Pewnie, że można. Nawet gorącej czekolady jak będzie zimno, aczkolwiek chyba lepiej zrobić grilla z samochodami i otworzyć sezon piknikowy.
Spot pubowy jak najbardziej :) pivko czy cos mocniejszego zawsze chetnie :)
a grill nad jeziorem też można uskutecznić :) głebokie, binowo, marianowo, jest tego troszke w okolicy :)
To jakie konkrety? ...
Ja jak narazie jestem pogrążony :( Rozwaliłem miskę... mam nadzieje że jakoś uporam się i pojawie się też ... :)
Jestem za :-)
---------- Post added at 11:31 ---------- Previous post was at 11:30 ----------
również jestem za
---------- Post added at 11:32 ---------- Previous post was at 11:31 ----------
Ja też nie ale zawsze może to byc kawa lub cola
---------- Post added at 11:38 ---------- Previous post was at 11:32 ----------
Ale za tym jestem najbardziej,żeby to był piknik nad jeziorkiem, a znam miejsce na jeziorkiem W Strzeszowie w okolicach Trzcińska Zdrój (Chojna),jest tam duuuuuużo miejsca na nasze piękności oraz duuuuuuużo zieleni i plaża piaszczysta nad samą wodą.Cisza ,spokój,poprostu anielski odpoczynek.Tylko musimy sie umówić na przykład w Trzcińsku Zdroju albo w Szczecinie i razem pojechać.Ja poprowadzę.