Szkoda... według mnie jest to nieestetyczne. Wolałbym uproszczone, ale mniejsze.
Printable View
Szkoda... według mnie jest to nieestetyczne. Wolałbym uproszczone, ale mniejsze.
Też się nad tym zastanawiałem, ale po rozmowie z flatbeetem jestem spokojny :) Na polarach z zeszłego roku logo Alfa Romeo miało 10 cm średnicy, w tym roku ma być takie samo. Według mnie jest w sam raz. Może ktoś ma fotkę jak to wygląda? Bo wizualizacja to wizualizacja i nigdy nie odda 100% rzeczywistości :)
ja mam polar z zeszłej edycji i to logo wygląda naprawdę fajnie :)
Majkel, to cyknij fotke i wrzuc. Tez jestem ciekawy jak to wyglada w 'realu' :)
P.S.brak polskich znakow
Po poludniu wrzucę, jak wrócę z pracy :)
Szanowni,
czy na Forum jest gdzieś zdjęcie czrnego polara np z logiem Alfy ?
Niestety ja nie znalazłem - ale może słabo szukałem
Z góry dziękuję za ewentualną pomoc.
Rozumiem, że cena wszystkich polarów jest taka sama. Nie ma różnicy pomiędzy męskim xxl, dziecięcym dla 3-4 latka.
Witam, Jestem nowa i nie wiem w jaki sposób można się zapisać na te klubowe polary. Pozdrawiam. SzaraMysz7
---------- Post added at 09:18 ---------- Previous post was at 09:12 ----------
Witam, Jestem nowa i nie mam pojęcia w jaki sposób zapisać się na te polarki klubowe. Proszę o pomoc. Pozdrawiam. SzaraMysz7
No, wszystko masz w 1 poście napisane szaramyszo :)
Piszesz PW do autora tematu, jest nim flatbeet, PW jest to Prywatna Wiadomość, jak klikniesz na jego nazwę wyświetli się menu, po czym w tym menu wybierz prywatna wiadomość. Otworzy się nowe okno i w nim wpisujesz treść. Treść ma być w takim formacie:
WZÓR - WZÓR - WZÓR
pablo23
wersja A
czerwony
męski
L
Jan Kowalski
Zielona 12a/1
00-900 Warszawa
WZÓR - WZÓR - WZÓR
Oczywiście w odpowiedniej linijce wpisujesz odpowiednie dane, zgodnie ze swoją preferencją. Na prawdę ładnie jest to opisane w pierwszym poście ;) W odpowiedzi dostaniesz prywatną wiadomość z dalszymi instrukcjami.
Teraz ja mam pytanie w temacie - nie planujecie może swetrów z takimi samymi logami? Co do polaru na razie mam wątpliwości.[/I]
Wejdź w ten link: http://www.forum.alfaholicy.org/priv...o=newpm&u=2484
I tam napisz co potrzebujesz.