Dzieki, wczesniej nie miałem tego typu sytuacji z innymi autami. Zastanawiałem się co zrobiłem wcześniej ze do tego doszło...
Dodano po 2 minutes:
Albo czego nie robić aby w przyszłości tego uniknąć...
Printable View
Dzieki, wczesniej nie miałem tego typu sytuacji z innymi autami. Zastanawiałem się co zrobiłem wcześniej ze do tego doszło...
Dodano po 2 minutes:
Albo czego nie robić aby w przyszłości tego uniknąć...
Bede pamiatal, tx.
W Grande Punto miałem identycznie
16.01.2015 kupilem navi do julki tomtom live.nowa za 600 pln.przetestuje ja pare dni i sie okaze co jest warta.jest funkcja glosowa i sterowanie z kierownicy.zobaczymy
Czy ktoś miał lub ma problem z radiem w swojej Belli? U mnie wygląda to tak ze po włączeniu radia na chwile pojawia się logo Alfy i ekran się wygasza a dźwięk dalej działa. Po wyłączeniu i ponownym włączeniu to samo, chwile wyświetlacz się zapala i wygasa :-(
A reset z poziomu radia lub z poziomu klemy akumulatora nie rozwiązuje problemu ?
Ekspolatacyjne:
podobno jest coś takiego, jak ułomny tryb serwisowy wycieraczek.
Przy wyłączonym zapłonie trzeba przekręcić pokrętło wycieraczek na maksymalną prędkość.
I tak kilka razy aby postawić do pionu, bo skacze tylko kilkanaście centymetrów podobno.
Plus jest taki, że jak już się wsadzi kluczyk w stacyjkę i odpali zapłon to nie będą od razu wracać do spoczynku, waląc przy tym o szybę
od jakiegoś czasu zauważyłem odklejające się uszczelki nad przednimi drzwiami z przodu oraz przy przedniej szybie przy lewym słupku. Wszystkie prawie odfrunęły mi na autostradzie. oczywiście nie wszystkie na raz :) odstępy co kilka tygodni... Proponujecie je czymś podkleić?