pozdrawiam Kolegę z czarnej 156 SW na rejestarcji SZ..... która pojawiła się dziś w M-cach :) niestety bez odmachania...
Printable View
pozdrawiam Kolegę z czarnej 156 SW na rejestarcji SZ..... która pojawiła się dziś w M-cach :) niestety bez odmachania...
Pozdro dla kierowcy czarnej 156 przy "Dorbudzie" w Niepołomicach :)
Pozdrowienia dla kierownika zielonej 156 na blachach KCH, spotkaliśmy się na rondzie w Wygiełzowie i łapki w górę:D O i jeszcze czarna 159 w Płazie, ale chyba mnie nie zauważono:(
Pozdrowienia dla około 20 AR w Bytomiu i Piekarach Ślaskich :)
Pozdrowienia i dzięki za "wspólne" :D jazdy po wielickiej w sobotę kolo godziny 20 dla czerwonej 156 KR....... i jej kierowcy rzecz jasna, widziana także w niedziele kolo 17 pod castoramą na zakopiance, tam tez widziane: czarna 156 na blachach KNT....., czarna 156 na blachach KR.... i dwie 147, jedna zielona i popielata.Aaaa i jeszcze Kamilo widziany w niedziele na Wieliczce :D (jak się udał wieczór na karuzelach?? )
pozdrawiam kolegę z 156-ki która stala dziś pod halą w Mysłowicach :) kolega miał fajną nietypową rejestrację :) S7 ...... <imię kolegi> może się ujawni :)
również siwa 146 -ka na rejestracji KSU..... również w m-cach
Pozdro dla żałosnego kierowcy błękitnej GT na tablicach SBE 26XXX, człowieku naucz się trochę kultury na drodze i że każdy ma na drodze takie same prawa jak Ty, żal się robi że istnieją tacy 'reprezentanci' tej marki jak Ty.
Myślałem że to tylko dresy w golfach uważają że cała droga należy do nich i nie obowiązuje ich nawet wrzucanie kierunkowskazów... żałosne
Witam i pozdrawiam Pana z Alfy 164 3.0 V6 (jeśli ma konto) którą miałem okazje jechać wczoraj z pracy spod Tesco na ul. Warszawskiej. :)
Pozdrawiam Pan Zoologiczny xD Bardzo dziękuję za podwiezienie:)
PS. Pozdrawiam jeszcze Ciemną Alfę 159 SW Q4 która śmiga czasem Krakowską :p
Pozdrowienia dla kierownika czarnej 147 na blachach KWA spotkanego dziś dwa razy na trasie do i z Wadowic:) Oczywiście łapki w górę:D Jeszcze jedna 159 i 147 po lifcie była po drodze, ale żadnego odzewu niestety:( Miło, gdy choć jeden Alfaholik na trasie się znajdzie;)
A ja pozdrawiam kolege od czarnej 145 (koniczynka) SBE :) próbowałem rozpoznać na plaży ale jakoś się nie udało