Bo koleś może miał swapowane radio, coś mieszane. We wszystkich 159 które widziałem radio mają wyświetlane między zegarami. Nawet instrukcja o tym pisze i bez "gwiazdki".
Printable View
Bo koleś może miał swapowane radio, coś mieszane. We wszystkich 159 które widziałem radio mają wyświetlane między zegarami. Nawet instrukcja o tym pisze i bez "gwiazdki".
U mnie też nie ma cana na mijankach. Gdy jeździłem chwile na xenie też nic się nie działo, a był to xen kupiony z 10 lat temu żeby nie skłamać, do innego auta tylko tutaj dokupiłem żarnik z podstawą H7 bo w tamtym była oryginalnie inna żarówka;) Moje ori radio wyświetla info pomiędzy zegarami.
Bociek mi wrzucał jakis cytat z instrukcji dotyczący tej funkcji i było coś na styl " w wersjach gdzie przewidziano" . Mam ori radio i nie mam wyswietlania. Tak samo jak mam skory bez grzania. Wersja Progression na rynek Ukrainski :-) . Chociaz kolega z Gliwic ma wersje bez kompa miedzy zegarami. To jest dopiero uboga wersja :-)
Navi?hmm,pokaż
strzalek nie widzial ??
Zielone i migają?aaa ,ok
czerwone
Jest navi na ten dotmatrix między licznikami. Coś na styl tego co było w 156FL. Albo fiacie punto II :)
No ale z radiem u Ice'a to sprawa się yebła teraz. W Progression nie było Navi ori. Jak ma to ktoś zakładał i pewno osiowanie itp. Progression to półbieda-wiem bo tez mam :-)