-
Ja też będę przejeżdżał koło tego MC w Piotrkowie, ale 11 to dla mnie za wcześnie. Stamtąd jest godzina jazdy na miejsce spotkania, a zbiórka dopiero od 13.
Więc żeby być na MC przed 11 musiałbym rano po 8 przejeżdżać przez Warszawę.. Wyjadę z godzinkę później 8)
-
do wyjazdu na zlot już tylko kilka godzin, więc gorąca prośba do wszystkich kierowców:
JEDZCIE OSTROżNIE I CAłO, BEZPIECZNIE SPOTKAJMY SIę NA MIEJSCU 8)
-
Szerokiej drogi wszystkim bawcie się dobrze :D samych przyjemności życzę i szczęśliwych powrotów do domu :)
-
Forum aż się pali od postów więc nie może być inaczej jak tylko przednmia impreza :-D do zobaczenia na miejscu w Olsztynie :)
-
Startuję za 45 minut.
Do zobaczenia w Olsztynie :)
-
Szerokiej i bezpiecznej drogi. Swietnej zabawy dla wszyskich uczestników zlotu. Zróbcie jakieś fajne zdjęcia i filmiki, abym można później pożałować, że się nie było bo szef to p..... ups zagalopowałem sie.
Udanej imprezy z piękną pogodą życzę
-
A u nas jak na złość pada, za każdym razem jak auto wyszykowane to leje z nieba :evil: :x :(.
Też za chwilę wyjeżdżamy. Do zobaczenia na miejscu :mrgreen:
-
Mam prośbę: ponieważ ostatnio dłubałem przy ICS-sie i mam go wyciągniętego, to może jest wśród ludzi którzy jadą na zlot jakaś osoba, która cokolwiek zna się na elektronice? Mam urządzenie Xcar Link do emulacji zmieniarki na mp3 i trzeba je podpiąć bezpośrednio do radia. Jeśli ktoś chciałby pokombinować czy da radę w 166 a zna się trochę na elektr. to niech weźmie podstawowe "przyrządy" (jakiś miernik, śrubokręty, itp.) i pobawimy się z podpięciem tego urządzenia.
P.S. Na zlocie jestem całą sobotę na lotnisku i chyba wieczorkiem też będę.
-
do zobaczenia w Olsztynie :)
-
mać. mać mać. pada.
Jutro ma byc lepiej.