Andrzeju, znowu chcesz wracać z zerwanym silnikiem??:) Trzeba będzie Tweetiego daleko od aut trzymać:)
Andrzeju, znowu chcesz wracać z zerwanym silnikiem??:) Trzeba będzie Tweetiego daleko od aut trzymać:)
A co tam liczy się frajda, wiem że będziesz miał wielką zachciewaję śmignąć rupieciem po torze:D
Nie do wiary, kto to dziś wpłacił.... czy to sen czy omen ?
Przypadek ;)
przelew zaplanowany od dawna miał iść 28 rano a poszedł 18 bo zasypany byłem :lol:
E a dlaczego mnie, ja przeca nic złego nie zrobiłem...:P
kasa wyslana.......................
Jeśli jest jeszcze cień szansy na uczestnictwo w Miedzianej Górze - to ja baaardzo chętnie :) Proszę mnie dopisać do listy i dać znać kiedy mogę wpłacić.
ps. LIGAR z kim rozmawaiałeś z SJS z p. Jackiem (duży, łysy, przesympatyczny)? :)
cena jest naprawdę dobra! Gratuluję negocjacji!
- - - Updated - - -
btw. czy ktoś z alfiarzy na superOESach sie pokazuje?
Porszę o dopisanie mnie na listę rezerwową na tor oraz o info czy rezerwowi też zobowiązani są do wpłaty w terminie do końca lutego, czy dopiero jak okaże się, że lista podstawowa nie wpłaciła w całości. Wprawdzie myślę o sprzedaży mojej 147 w sezonie wiosna-lato ale najwyżej odwiedzę tor nowym nabytkiem.
Osoby z rezerwowej będą wpłacały dopiero jeśli ktoś z listy podstawowej nie wpłaci a tym samym wypadnie z niej. Wtedy dostaną od Piotra dane do przelewu na PW.