Bo to 12V i było ich mniej niż 24V, chociaż ja wolałbym to drugie :)
Auto raczej nie warte tych pieniędzy, no chyba że silnik igiełka.
Printable View
Bo to 12V i było ich mniej niż 24V, chociaż ja wolałbym to drugie :)
Auto raczej nie warte tych pieniędzy, no chyba że silnik igiełka.
Stał dość długo identyczny w Warszawie, chyba nawet na czarnych tablicach, cena poniżej 15 tyś. Nie wiem czy to czasem nie ten sam podszykowany i sprzedawany po czasie.
Załącznik 242581Załącznik 242582Załącznik 242582Załącznik 242583Załącznik 242584
Dzisiaj rozmawiałem telefonicznie z właścicielem.
Autko garażowane, rok temu kupione w niemczech,po zakupie duży serwis-chyba był rozrząd robiony, bo był rachunek za ponad 2 tysiące, ale właściciel nie jest pewien ;)Rdzy chyba nie ma, podłoga i progi chyba zdrowe, zawieszenie chyba dobre,silnik pali równo i ładnie.Tak troszkę po rozmowie miałem wrażenie jakby nie do końca właściciel znał autko, bo wszystko jest dobrze, ale bez szczegółów.Brak jakiś konkretów a jechać kawał drogi, gdy auto jest zagadką nie bardzo mi się uśmiecha.Generalnie przy tej cenie spodziewałem się większej znajomości stanu autka no i nie oszukujmy się, ale alfa wygląda na trochę zaniedbaną
Podobno obecny właściciel osobiście sprowadził go z niemiec.Tu jest fota z Niemiec, dodatkowo jest jakiś segregator z fakturami napraw.Jak pisałem,dla mnie trochę auto-zagadkaZałącznik 242585
Wrzucam zdjęcie podesłane jako fotka z Niemiec
Zdjęcie dachu to masakra jakaś i jeszcze 22k za to chce. No nieźle.
Rzeczywiście dach w słabym stanie i przebieg duży jak na Spidera. Ceny ewidentnie idą do góry...
Hehe, nie myśle o sprzedaży ale nie obraziłbym się ;)
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/d...4-c6b33e826e6b
Zapewne dokladki beda ,ale taniej juz sie nie da kupic .
Coś za tania jak na to jakie tam ponoć ceny panują. Pewnie bita i składana z pięciu xD
A tak na poważnie to nieźle to wygląda. 16,4k - do ręki 16k, na fakturę 10k to po opłatach 19,5k łącznie. Niezła okazja, zwłaszcza, że u nas coś ostatnio krucho z V6 a jak są to w absurdalnych cenach.
Co to za herezję tutaj prawisz. każdy Ci tu powie, że V6 jest warte co najmniej 25k jak nie więcej i taniej już nie będzie. Dałeś za mało i każdy z góry skreślał twoją sztukę.
A tak na poważnie to widzę, że w PL V6 jest warte właśnie około 15k. Pod Wrocławiem była jedna która długo stała. Miała parę pierdoł do ogarnięcia i końcowo stała za około 13k.
Generalnie widzę, że z GTV jest jak z CLK które miałem i niedawno sprzedałem. Wszyscy mówią ile powinno kosztować i jaki to klasyk, ale osób gotowych tyle dać zwyczajnie nie ma, a przynajmniej nie w tym kraju.
chciałem napisać dosłownie to samo... Ale co ja tam wiem :P
https://www.otomoto.pl/oferta/alfa-r...olx#xtor=SEC-8
Nie jest czasem to ta od [MENTION=15650]kudlaty_bytom[/MENTION] ?
Nie wygląda na moją byłą ;)
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
To prawda, ale chciałem odzyskać włożone pieniądze, bo kilka rzeczy było już przeze mnie robione.
Tutaj naprawdę fajna sztuka:
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=7226093099
Od znajomego Włocha:
https://m.subito.it/vim/242688625.htm
Daj spokój.
Jedyny plus tego samochodu to kolor. Cena jest kompletnie z czapy, felgi nie ori (na dodatek mega brzydkie) + jakieś dziwne mody co wszystko na minus.
https://www.olx.pl/oferta/alfa-gtv-k...5-IDoWMto.html
ta co wklejam była ponad 10 tys tańsza, z mniejszym przebiegiem i w prawie idealnym stanie.
To prawda, że jak na sportowe auto, przebieg jest spory. Moja też jest 2 lata starsza, a przebieg ma 50tys mniejszy.
Co to jest 217K na serwisowany samochód?
Na samochód z turbo, z 6cioma niezbyt wielkimi tłokami? W dodatku samochód, który zachęca do agresywnej jazdy? Dla mnie to sporo, ale pewnie pogadamy o tym jak przejadę kolejne 70tys moim autem ;)
Nie rozumiem...
....No chyba ,że tak jak ja jest wychowany na wyjazdach maluchem w cztery osoby plus wałówka, ciuchy i milion"niezbędnych" rzeczy :P
Ja mam 159 SW i dwie 916-tki. Uwielbiam te wszystkie fury i chyba nie chciałbym jeździć na codzień GTV-ką. Po pierwsze robię ponad 40 tys rocznie i szkoda by mi było takiego klasyka męczyć , po drugie 159 jest dużo bardziej komfortowy nawet w wersji Ti a po trzecie jazda GTV-ką jest jak seks. Lubię nawet częściej niż czasem ale za często to by mi spowszedniało ;)
Hahaha! Porównanie do seksu jak najbardziej trafione, tylko że podejście mam inne- dla mnie nigdy nie jest za wiele ;) z drugiej strony rozumiem to, że nasz sposób używania samochodu jest bardzo odmienny, stąd i podejście do tematu różne. Ja robię max 5k km w roku ;)
Nie zrozum mnie źle, Tytus. Jak każdy facet, lubię często jeździć ale jakbym jeździł tylko jedną to inne w moim haremie byłyby zazdrosne ;)
Jakbym robił 5 tys rocznie to jakby tylko mnie było stać to nawet bym się nie zastanawiał i kupiłbym Giulie Q albo Maserati QP V8 . Te krótkie przejażdżki musiałyby być soczyste :)
Myślałem nad Maserati Qattroporte, ale w tej chwili zbieram na dom i to jest chyba ważniejsze teraz dla mnie ;) poza tym po namyśle wolę Giulię, najlepiej zieloną Gtv 1750 (Gta byłaby jeszcze fajniejsza, ale zbyt duża rozbieżność cena-wrażenia się robi)
Czyli Todd nadal nie kupił? :)
Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka
Qattroporte to niezły kozak, ale wtedy [MENTION=33188]Tytus9[/MENTION] już nie wejdziesz na nasze forum :P
Hahaha! No pewnie, i nie będę musiał czytać o Waszych popsutych gratach xP
A tak poważnie- czemu nie? Nie zamierzam sprzedawać Gtv ;)