A mi caly czas pokazuje "reklame" - brakuje tylko jeszcze zeby sie jakis Opolski numer telefonu pojawial :D
Jeszcze mnie rozwala "ukradli dekielki od alufelg" :P
Załącznik 31838
Printable View
A mi caly czas pokazuje "reklame" - brakuje tylko jeszcze zeby sie jakis Opolski numer telefonu pojawial :D
Jeszcze mnie rozwala "ukradli dekielki od alufelg" :P
Załącznik 31838
a o to Ci chodzi - no faktycznie u mnie też to widać - hehe
I see dziwki w opolu:D Panowie Administratorowie...miedzy nami sa rowniez kobiety!
Sa rozne rodzaje dziwek w tagach...i cos co osobiscie mnie dotknelo...pirat drogowy rejestracja dwl:/
A tym razem pozdro dla... Xenocyda :)
Pilczycka :)
heh
dziwki droga legnica lubin
dziwki trasa legnica - lubin
masakra
ukradli dekielki od alufelg - to akurat jakiś czas temu ja poruszałem :P
dziś pod PiP we Wrocku zrobiłem to oto zdjęcie:
Załącznik 31913Załącznik 31914
jedna jest moja a druga? no właśnie czyja to taka ładna? :) wrzuciłem za przednia wycieraczkę wizytówkę klubową i czekam na odzew :)
A ja wczoraj slalomowałem się z czerwoną brerą na Jedności i Kromera. Myślałem że to pafka, ale była kierowniczka. Uśmiechy wymienione :D
wczoraj na ostatnim groszu widzialem w korku sliczna biala 155:) jakis dojrzalszy kierownik:)
Wymieniłem się dzis spojrzeniem z włascicielem czerwonej 145 na rondziej Jeleniej - blach nie dojrzałem wiec i ramek. Jechałem od strony Szklarskiej. Ktoś się przyzna ??
Widziany chyba Kuba (niby SW z EBE, ale szyby tak ciemne, że kierowcy nie widać :)) pod Magnolią
pocieszny na estakadzie zupelnym rankiem;)
Oj tam zupełny ranek :P Dałeś się podpuścić, no łeb w łeb szliśmy :P Pozdro Dante :)
pozdro dla kierowcy w całej czarnej 156 SW szyby też strasznie czarne miał:) widzianej dziś na zjeździe z A8 do wrocka,taka strasznie rozkopana droga :) no i jeszcze pozdro dla czarnej 166 z Kłodzka chyba Krzychu stałeś w korku w tym deszczu :)
pozdrowienia dla dwóch 166 jedna na DZG druga na DLB, obie srebne mijane wczoraj na drodze Jelenia - Gyfów
Pozdro dla Dante, który postawił swoją bellę dziś rano na Księcia Witolda :)
hehe pozdro pozdro:)
Pozdrawiam kierowników 156 po FL mijanego na stacji SHEEL w Niemczech a potem w Zgorzelcu. Wydaje mi się, że miał czerwone ramki, ale nie jestem przekonany na 100%:)
Pozdro dla GTV-ki na gądowiance- cyrkowo próbowałem machnąć, ale w jednej ręce miałem tel a drugą trzymałem kierę :)
Pozdro dla kiermana mijanego przy wjeździe w Stalową :)! Była łapka i szybki rzut okiem na tablice ;)
szyby pol biedy mi lekarz dzwigac zakazal;)
Pzdr. dla sn00pa widzianego wczoraj na Tęczowej.
Pozdrowienia dla kolegi z czarnej alfy 147 na blachach DZA,widziany w stroniu śląskim chyba w srode.. alfinka jak moja, więc przyciągneła oko ;)
często parkuję na Inowrocławskiej i mam okazję spotykać tam inną 156. Czy to może być jakaś od nas? Nie ma ramek.
I kolejna widywana też dość często - czerwona 156 na Mulickiej, na ramkach AC, obca rejestracja.
hmm blachy DJA chyab 88 i chyba W w rejce dzisiaj po 21 zjeżdzajaca w zlotoryi koło policji (od qubusa) 147 FL na ramkach
leciałem z naprzeciwka czerwona 147, ale mondeo skutecznie mnie zablokowalo, co prawda wyprzedzilem z gorki ale Alfa uciekła do góry na remontowaną droge.
Ktos z forum ? Czy przypadkowe ramki
Możliwe że przed liftem ;) było ciemno i widziałem tylko tył. Darłem ile sił w Tsie no i na tyle co sie dało powyprzedzać, ale ucieklaś do góry na górniczą a ja leciałem na stadion ;)
A moja codzień jest Teraz w złotoryi ale niestety nikogo nie widuję :D
Gdzie stoi ') ?