jeśli dobrze liczę to widzimy się w ta środę prawda??
Printable View
jeśli dobrze liczę to widzimy się w ta środę prawda??
Tak mi się wydaje.
to chyba przyjade :D w końcu :D
ja tez na pewno będę
Alfa juz po serwisie "po zimowym" , zderzak tez juz doprowadzony do stanu prawie idealnego tylko maska czeka na jakaś luźna gotówkę jeszcze :P:)
Też zaglądne. Zabiore ze sobą FiatECUScan z kablami jak ktoś by chciał pokasować błędy silnika/absu itd.
O weź, weź... może powiesz mi czemu to marchewkowe pole mi się pojawia :D
Jak dasz radę podłączyć się pod moja 155 to też zawitam.
No ja narazie sie serwisuję... Zobaczymy co z tego wyjdzie. Może za 2 tyg już będziemy obecne.
Narazie turbina się regeneruje. Zaraz potem kolektor do czyszczenia, i czujnik doładowania do wymiany. A potem wystawie ją chyba na allegro :D
a ja to jeszcze nie wiem czy będę...
Dobrze było :) dzięki wszystkim :)
kurw... przegapiłem że dzisiaj środa :/
również dziękuje za spota ;) frapujący weź auto następnym razem bo trzeba sprawdzić :D
Wezmę! Miło było tylko że krótko;] do zobaczenia następnym razem.
a ja byłam w krk ale wcześniej i mi się nie chciało stać 2 h i czekać :P
niedobra ty, niedobra.
Do natępnego :)
Na pw wysłałem screeny. Mam nadzieje że nikogo nie pominąłem - w razie czego pisać.
Dobrze było tylko chłodno
miejmy nadzieje że kolejny bedzie już przy lepszych warunkach pogodowych :)
Krakow_kult dzieki za screeny
Ayem popołudniu zapytam o ta skrzynie
A tam 2 godzinki poczekac? co to jest? Ja rowniez dziekuje za spotkanie i do zobaczenia za 2 tyg:)
zasięg zasięgiem a ja informuję co następuje!!
są naklejki moje drogie i moi dordzy ;). Do odebrania na kolejnym spocie cyklicznym ewentualnie na jakimś większym gdzie ja będę :D
Witam wszystkich.Jestem tu nowy ,niedawno wszedłem na te forum więc się przedstawię ,wiesiek mieszkam w Dąbrowie niedaleko Wieliczki auto AR 156 1,6 98.
jak po prawej stronie na klapie z tyłu. Cena 2,5zł za sztukę chyba, że coś się zmieniło w zawiązku z VAT ale nie sądzę :)
http://www.forum.alfaholicy.org/
to ja taką chce:)
A kiedy się odbędzie, gdzie się odbędzie? :)
wypada 16.03 :) CH KROKUS ul.Bora Komorowskiego w Krakowie (parking na I piętrze od strony BP) :)
Spot
CH Krokus 16.03.2011 (środa) godzina 19:00 1 poziom parkingu zadaszonego
wjazd na parking zadaszony jest od strony stacji BP, dlatego jeśli ktoś jedzie od strony Olkusza/Chrzanowa/Katowic to mijając po lewej stronie MD,s skręca na światłach, kolejno na rondzie w prawo i przez cały parking (niezadaszony) prosto aż na kolejnym rondzie w lewo i jest wjazd na parking.
Na parkingu będziemy chwilę tak do 19:15 może 19:20 a później schodzimy do KFC (przeważnie) które znajduje się w CH na poziomie 0.
naklejek mam 50 sztuk. Więc nawet jeśli kogoś nie będzie na spocie na pewno zostaną jeszcze na kolejny :P
Marcinie dla mnie proszę 4 naklejki.