Bede z połamańcem standardowo :P
Bede z połamańcem standardowo :P
Ja również będe :) Dziś o 3 w nocy udało mi się poskładac Alflę gdzieś w 80 % tak że da się nią poruszać. Czyli 20:00 GO Sport się widzimy.
Ja bym chętnie był, z tym, że nie wiem czy się wyrobię :(
ja też bede na jakas godzinke bo niestety praca na noc
a mnie nie będzie niestety :( padła pompa sprzęgła... pozdro wszystkim
Podsumowując dzisiejszego spota jednym słowem zajebiście :P
było Git ja jak zwykle krótko no alee cuż zrobić fajnie było znów spotkać Aniuche i Mrutysia dzieki Pietro za wytłumaczenie co i jak bocik pi ekne GTA tylko naklej jeszcze literki :) ogólnie git :) pozdro wszystkim i do następnego :D
Git jak zawsze :D
Frekwencja znowu wraca :D
do za tydzień! :D
wstępnie za tydzień będe wcześniej o godzine prawdopodobnie :D aby obiecane piwko obalić :D
Ja sie wczoraj spieszylem zeby zobaczyc bocika z jego GTA :D no i zdarzylem , dzieki za spota tylko szkoda ze jak przyjechalem nie bylo mozliwosci ocenic lakieru na jego GTA :P ale moze innym razem :P dzieki za spot a z ta antenka to sprawdze w instrukcji obslugi :P
Dobrze było Was znów pod GO Sportem zobaczyć. Za tydzień postaram się, aby Alfka była już kompletnie poskręcana. Hans za tydzień może jakiś Mac ??? bo zapomniałem już jak samkuje sztuczny hamburger :)
Info dla Wszystkich, nie będe Alfy obniżał, bo to ma być samochód do jazdy a nie toczenia się po polskich dziurawych drogach - Izane pije do Ciebie. Zobaczycie za tydzień tył będzie już niżej siedzieć, pełen bak, hak zrobią swoje :)
bocik musze Cie zmartwić ale mnie nie bedzie za tydzień niestety wyjazd w góry ^^ także za 2 tydnie możesz mi zostawić Literki to Ci je przykleje super krzywo :)
ja w ten czwartek jestem:)
- aeroDepeche będziesz?
w ten czwartek melduje się już od 19.00 :)
Ja też oczywiście z kolegą procentowym :P
Ja prowadzę a kolega Dawid z browarem jak co czwartek :P
no bo jo nie w temacie,ae teroz chyba wpadna
No to ja tez przyjade na 19 :P zobacze jak to izany zalozyl te spinki
aha Izany patrzyles za ta oslona ???? byles u georga ???
Zna sie ktos na wykresach z przeplywki ?? potrzebuje zeby ktos mi powiedzial czy mam dobra czy nie bo bledu nie pokazuje ale dzis czytalem na kilku forach ze moze nie pokazywac i przydalby sie ktos kto ogarnia wykresy :P wezme kompa i podepniemy belle no i trzeba bedzie ocenic , bo nie mozliwe zeby bella z 2,4 nie chciala isc wiecej niz 180 a jak kupilem to jechalem po navi i pokazywalo 192km/h wiec cos jest nie halo:P
Damian weź kompa, bo ja Swoją Alfkę chciałbym podpiąć również, a wykresy to jakoś zdiagnozujemy, ewentualnie jakiś "wspomagacz" trzeba bedzie zapodać :) Może i mi uda się na 19 przyjechać :D
Pewnie halbe, albo i nawet zero siedem :P
Ja możliwe że tym razem w końcu przyjadę bo wieki całe mnie nie było, ale nic nie obiecuję :D Dawno waszych twarzy nie widziałem :D
Po co sie rozdrabiniać będziemy, odracu o literku trzeba pomyśleć. A tak serio to od października after spoty będzie można u mnie robić i wtedy ta flaszeczka będzie jak znalazł. Teraz jest lekka du.. samochód jakoś trzeba do domu odprowadzić.
damian, zdiagnozuje Ci to, tylko będziemy musieli wpaść na jakąś droge dobrą bo będzie trzeba zrobić pełen zakres obrotów :)
Zaden problem do glowy przychodzi mi odrazu A4 kierunek krakow i zawijka kolo fashion house i powrot :P chyba ze ktos zna jakas krotsza :D
A wie kto moze gdzie znajde folie do oklejenia lamp po wyczyszczeniu?? tzn taka jak jest oryginalnie zalorzona na lampach?
allegro
ok 30zł za 10x120cm
czyli trzeba kupić x 2 bo 10cm nie styka
bierzesz 20x120cm i styknie
aj tam od razu A4 - lizany pisał tylko "pełen zakres obrotów" = na 1 na parkingu zrobisz mu pełen zakres
nie pisał nic o biegu
no i szybciej będzie A4 kierunek WRO i pierwszy zjazd
Ciao! Jutro w końcu wymieniam wachacze razem z Piterem - jak się wszystko poukłada to też razem wpadniemy (Piter ma super ... tapicerkę )
Ojjj to jak, aż takie testy będą odchodzić to blu cosmo zczerwieniej z zawstydzenia :) W każdym bądź razie ja jak najbardziej na "testy" jestem chętny, byle niebiescy się nie uczepili.
Ja jak nie bede zmeczony po pracy to pojawie sie ok 22:30 :P
co ku..a mać ja już dupie w robocie a wy się jeszcze bawicie?:)
jak zwykle było gicio :)
a ja społ jak żeś dzwunił do mie bo miołech dzisioj napięty dzień jak barania torba i lulu dopiro po 15 poszłech
noo myślałem że pojedziemy razem na krótko co by na szychte zdążyć:)
Izany ty lolku zmierzyles nie to co trzeba :P dales wykres turbo a mil byc massy powietrza :P moze zrobie w weekend nowy test to bedzie juz co pisac:P
Widac 1 piwo to i tak za wiele :P hehe
Musisz jeszcze troche po trenowac z kolegami w czwartki :P hehe
I'm back :)
dziś troche bardziej motoryzacyjnie (testowanie itp) :D
do następnego! :)
Edit: Damian sorry :D bo po piwie jednym i w ruchu to testowaliśmy... dlatego :D he he he, wydawało mi się, że dobre dałem :D